Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Octenisept - osobiście zaświadczam (może z drobnym opóźnieniem) NIE PIECZE. Mówi Ci to osoba, która na wodę utlenioną się krzywi - ja nie rozumiem dlaczego mój TŻ twierdzi że ona nawet nie szczypie... Mnie Alantan potrafi szczypać
A stadko cudne, wymiziać szczególnie podróżniczkę z Serbii
Tatar i Kuśtyk.
Kuśtyk już ma wyleczony ropień, nie ma po nim śladu.
Moje dzieciaczki odkryły rossmanową kaszkę. Zastanawiałam się co z nią jest nie tak, że one żrą to jak ambrozję. teraz ja kupuję tę kaszkę dla niemowląt i obżeram się razem z nimi (tzn mam swój talerz )
Mają taaakie miny, bo spały a ja im niemal flesza w tyłek wsadziłam.
Ciekawe co ich jara w naszych stopach. Co ciekawe po prysznicu nie podobają im się, takie całodniowa graaaahuuu... są najlepsze.
U mnie tylko Cookie-Kaszanka tak z miłości potrafiła uszczypnąć w zawartość skarpetki, reszta jakoś mnie na razie oszczędza.
Zaspane miny są cudowne, mimo środków ich pozyskania.
Bardzo niezadowolony Stefanek z kąpieli. Przyznam się szczerze, że oboje nie lubimy tej czynności. (on nie lubi wody, ja mieć sznyt na rękach). Ale jak mus to mus.
Mihajla pisze:Wraz z Mietkiem dziękujemy machając ogonkami.
Kocham waciki, kiedyś miałam całe stado wacików.
Jak ty je rozpoznawałaś ^^?
Mihajla pisze:
Bardzo niezadowolony Stefanek z kąpieli. Przyznam się szczerze, że oboje nie lubimy tej czynności. (on nie lubi wody, ja mieć sznyt na rękach). Ale jak mus to mus.
Ale rączki, to chyba nie Twoje;P?
Moje też nienawidzą wody. Nawet jak im postawiłam kuwetę z wodą i jakieś "pływające" smakołyki żeby je zachęcić podczas upałów, to diabły się nauczyły, że jak dobrze łapką się pomacha to smakołyk dopływa do brzegu z drugiej strony... Kąpiel miały tylko 3 razy, kiedy naprawdę się zasikały tak, że wytrzymać się nie dało. Za każdym razem awantura, pisk i sznyty na nadgarstkach