To ja czekam [nie]cierpliwie na zdjęcia

Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik
 im więcej czytam tych tematów, tym bardziej nie mogę! A wydawało mi się, że do listopada wytrzymam.
 im więcej czytam tych tematów, tym bardziej nie mogę! A wydawało mi się, że do listopada wytrzymam. hahah coraz więcej
 hahah coraz więcej  

Melina ma się dobrze w nowym domku

Tak samo przyjazny dla ludzia jak bracholek i tak samo słodki.
 Tak samo przyjazny dla ludzia jak bracholek i tak samo słodki.

Nie chcecie się zabrać z nami?
 Nie chcecie się zabrać z nami?

bardzo fajny pomysł , kurcze szkoda ze mój Michał pracuje by pojechał z nami.
 bardzo fajny pomysł , kurcze szkoda ze mój Michał pracuje by pojechał z nami.

nie duś, to widocznie jego metoda na przenikanie przez ściany, wszystkie Duszki tak robiąssylvusia pisze:...Duszek mi żre ścianę, uduszę małolata...

nasz temacik
 nasz temacik 
  Sprzątałam śmieciory z hamaka i Duszek, jak to on niewiadomo skąd znalazł się nagle w klatce, wdrapał na hamak, wcisnął mi pod rękę, rozlał się na boczku i nakazał się drapać. Jak przestawałam i chciałam dalej sprzątać, to szturchał mnie nosem i nie było wyjścia, trzeba było dalej miziać. Dopiero jak sobie zasnął mogłam odejść od klatki.
 Sprzątałam śmieciory z hamaka i Duszek, jak to on niewiadomo skąd znalazł się nagle w klatce, wdrapał na hamak, wcisnął mi pod rękę, rozlał się na boczku i nakazał się drapać. Jak przestawałam i chciałam dalej sprzątać, to szturchał mnie nosem i nie było wyjścia, trzeba było dalej miziać. Dopiero jak sobie zasnął mogłam odejść od klatki. 

Póki co nawet nie ma mnie w domu i to pomaga mi się powstrzymać. Jak wrócę, to będzie problem, ale to jeszcze troszkę czasu na szczęście
 Póki co nawet nie ma mnie w domu i to pomaga mi się powstrzymać. Jak wrócę, to będzie problem, ale to jeszcze troszkę czasu na szczęście   

Zwyczajnie mnie na to nie stać. Ale chłopaczki są tak cudowni, że w głowie mi się nie mieści, że ktoś mógłby się w nich nie zakochać. Mam nadzieję, że szybko znajdą wspaniały i kochający domek.
 Zwyczajnie mnie na to nie stać. Ale chłopaczki są tak cudowni, że w głowie mi się nie mieści, że ktoś mógłby się w nich nie zakochać. Mam nadzieję, że szybko znajdą wspaniały i kochający domek.  Myślałam, że Uczty straczy mi do wypłaty, a tu d... Dzisiaj muszę jechać coś im kupić. Zaryzykuję z VL Rat Nature i Rat Complete. Wymieszam i zobaczymy, co z tego wyjdzie. Muszą się jakoś przemęczyć do Matki Boskiej Pieniężnej.
 Myślałam, że Uczty straczy mi do wypłaty, a tu d... Dzisiaj muszę jechać coś im kupić. Zaryzykuję z VL Rat Nature i Rat Complete. Wymieszam i zobaczymy, co z tego wyjdzie. Muszą się jakoś przemęczyć do Matki Boskiej Pieniężnej.