Zapach którego nie lubią szczury
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zapach którego nie lubią szczury
Witam.
Czy jest jakiś zapach którego nie lubią nasze gryzonie(ale nie jest szkodliwy)?
Szczury gryzą mi wewnętrzne rogi kanapy i chciałabym czymś tam pokropić żeby przestały wściubiać tam nochale. Potrafią już siuśkać do kuwety zamiast obszczywać mi pokój, teraz chciałabym żeby jeszcze nie zżerały mi tych rogów ;P Bo nie mogę ich na moment z oczu spuścić. A kanapa ledwo miesiąc ma ;P

Czy jest jakiś zapach którego nie lubią nasze gryzonie(ale nie jest szkodliwy)?
Szczury gryzą mi wewnętrzne rogi kanapy i chciałabym czymś tam pokropić żeby przestały wściubiać tam nochale. Potrafią już siuśkać do kuwety zamiast obszczywać mi pokój, teraz chciałabym żeby jeszcze nie zżerały mi tych rogów ;P Bo nie mogę ich na moment z oczu spuścić. A kanapa ledwo miesiąc ma ;P
- 
				Hanka&Medyk
Re: Zapach którego nie lubią szczury
Teoretycznie można rozrobić wodę z pieprzem i popsikać. Szczury nie przepadają za smakiem pieprzu, więc może by im się odechciało gryzienia 

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka

A pieprz nie jest szkodliwy? Z tego co czytam na forum ludzie przykładają uwagę do tego żeby szczury nie jadły żadnych przypraw.

- 
				Hanka&Medyk
Ogólnie rzecz biorąc przyprawiane jedzenie nie jest dla nich dobre, ale woda z pieprzem raczej nie powinna ich interesować 

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka

To spróbuję 
Napiszę za kilka dni jak wyszło. Może w ten sposób dałoby się też zabezpieczyć kable

Napiszę za kilka dni jak wyszło. Może w ten sposób dałoby się też zabezpieczyć kable

Hanka to ja ukradnę pomysł i spróbuję ze ścianą  

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
szczury biegają już ponad godzinę i chyba mogę to ogłosić- metoda z pieprzem działa!! Pomazałam tylko kilka miejsc i w ogóle boją się dotknąć, dochodzą do ściany i zatrzymują się jakby tam była niewidoczna bariera   Mam pytanie, co ile powtarzać takie smarowanie?
 Mam pytanie, co ile powtarzać takie smarowanie?

Mam pytanie, co ile powtarzać takie smarowanie?
 Mam pytanie, co ile powtarzać takie smarowanie?Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 

- 
				Hanka&Medyk
Myślę, że najlepiej dopiero wtedy, gdy znowu się zainteresująmikanek pisze:Mam pytanie, co ile powtarzać takie smarowanie?