Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: 7 ogonków szuka nowego domu
Ciekawe jak szybko ogonki się dostosują do nowego otoczenia
Czekamy na pierwszą fotorelację! 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Też jestem ciekawa, bardzo 
Cały czas sobie wkładam do głowy żeby dziś ich nie miziać i nie wypuszczać na wybieg, bo to dodatkowy stres. Dać im zapoznać się z nowym domkiem.
No chyba, że się okaże, że to małe miziaki i same będą chętnie wchodziły na rękę
Ale wątpię.
Z tego samego powodu dzisiejsza fotorelacja będzie słabej jakości. Nie będę ich stresować lampami więc jedyne zdjęcia jakie zrobię to komórką
Cały czas sobie wkładam do głowy żeby dziś ich nie miziać i nie wypuszczać na wybieg, bo to dodatkowy stres. Dać im zapoznać się z nowym domkiem.
No chyba, że się okaże, że to małe miziaki i same będą chętnie wchodziły na rękę
Z tego samego powodu dzisiejsza fotorelacja będzie słabej jakości. Nie będę ich stresować lampami więc jedyne zdjęcia jakie zrobię to komórką
Jasne, nie ma sensu im dokładać stresów. Pewnie największy to brak mamy, długa podróż
Jeeejku, ale Ci dobrze!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
Jestem jestem
Miałam teraz godzine zabaw z moimi starszymi pannami
No i oczywiscie musiał ktoś ucierpieć, tym razem był to kwiat na parapecie który przez Szajbe pozbył sie ziemi hehehe
Byście ja zobaczyly
cała gowniara w ziemi
a jaka była dumna z siebie
Beza z kolei jak zwykle przyszła by ja podziać i podrapac bo brzuszku bo to uwielbia
Miałam teraz godzine zabaw z moimi starszymi pannami
Byście ja zobaczyly
Beza z kolei jak zwykle przyszła by ja podziać i podrapac bo brzuszku bo to uwielbia
Słodko
)
Ja właśnie rozmawiałam z małżem, zrobił wywiad, wie na który peron pociąg ma przyjechać. Czeka już na peronie, właśnie podali, że pociąg ma 15 minut spóźnienia :/ czyli będzie za jakieś 17 minut teoretycznie. Się chłopak na tym peronie naczeka
Ale warto!
Spinka naaapisz coś o maluchach
Jestem głodna wiedzy i informacji o nich 
Ja właśnie rozmawiałam z małżem, zrobił wywiad, wie na który peron pociąg ma przyjechać. Czeka już na peronie, właśnie podali, że pociąg ma 15 minut spóźnienia :/ czyli będzie za jakieś 17 minut teoretycznie. Się chłopak na tym peronie naczeka
Ale warto!
Spinka naaapisz coś o maluchach
-
spinka2430
A co do maluchów to największe ich ulubione jedzonko to oczywiscie ogoreczek., kukurydza, kotlety solowe po prostu uwielbiaja
Ryż gotowany, brokul, chrapki kukurydziane z odrobina miodu z własnej pasieki
i wiele wiele innych rzeczy, to małe glodomory 
Ryż gotowany, brokul, chrapki kukurydziane z odrobina miodu z własnej pasieki
-
spinka2430
Najbardziej uwielbiaja jak sie je podszczypuje delikatnie tak i pyrga palcem skaczą wtedy jak kangury odskakuja przybiegaja zaraz by uszczypnac i znowu podskakuja
normalnie dziewczyny ubaw po pachy
są bardzo komunikatywne, przyjacielskie ale niech was to nie zmyli to małe urwisy
No i wydaje mi sie ze natura nie postąpiła chłopakom męskości hehehe
nie jedna szczurka by poleciała 
a marcheweczkę i słonecznika niełuskanego lubią?
Mam dla nich też kaszkę mleczno-ryżową z bananami, mleka nie mam, bo nie dostałam sojowego bebiko, jutro idę na poszukiwania w miasto.
No i mam gerberki
mus jabłkowy z brzoskwiniami i warzywa z kurczaczkiem i kaszką pszenną.
Zastanawiam się właśnie co im podać jak przyjadą, versele laga oczywiście już w miseczce
)
Mam dla nich też kaszkę mleczno-ryżową z bananami, mleka nie mam, bo nie dostałam sojowego bebiko, jutro idę na poszukiwania w miasto.
No i mam gerberki
Zastanawiam się właśnie co im podać jak przyjadą, versele laga oczywiście już w miseczce
Jaaaa, już to sobie wyobraziłamspinka2430 pisze:Najbardziej uwielbiaja jak sie je podszczypuje delikatnie tak i pyrga palcem skaczą wtedy jak kangury odskakuja przybiegaja zaraz by uszczypnac i znowu podskakujanormalnie dziewczyny ubaw po pachy
![]()
są bardzo komunikatywne, przyjacielskie ale niech was to nie zmyli to małe urwisy
No i wydaje mi sie ze natura nie postąpiła chłopakom męskości hehehe
nie jedna szczurka by poleciała
No na męskość jestem przygotowana
Pamiętam, że mój ogonek z dawnych lat, którego miałam też od malutkiego też w pewnym momencie życia miał wyposażenie większe niemal niż głowa
-
spinka2430
Wiewi niech maluchy maja w klatce jakiś kawałek ciepłego polaru by mogły sie do niego walić, bedą sie czuły bezpieczniej ja im dawalam rękaw od bluzy polarowej bo mogły sie do środka schować 
-
spinka2430
Oczywiscie marchewki jak najbardziej tylko by ugotowany była bo jeszcze z surowa sobie nie radza, slonecznik teaz No i gerberki i kaszka obowiązkowo choć gerberki jabłka z kaszka manna jakoś nie polubily
MA!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie małż dzwonił, uchachany jak stado bananów:)
Maluszki czują się dobrze, już zaraz jedzie z nimi skm'ką do domku
Ale ma już fajnie!!
Właśnie małż dzwonił, uchachany jak stado bananów:)
Maluszki czują się dobrze, już zaraz jedzie z nimi skm'ką do domku
Ale ma już fajnie!!
W klatce maluszki mają polarkową norkę:D Do tego domek plastikowy a w środku ręczniki papierowe, sianko też mają 
A ze słonecznikiem sobie radzą? Z wydłubywaniem?
No i jak myślisz, co im dać jak przyjadą do jedzonka oprócz suchej karmy?
A ze słonecznikiem sobie radzą? Z wydłubywaniem?
No i jak myślisz, co im dać jak przyjadą do jedzonka oprócz suchej karmy?
-
spinka2430
Możesz dać im gerberki i ogórki jesli masz, jak maja karmę to sobie podziubia jesli bedą głodne w nocy
pewnie będzie mocno podekscytowane nowym domkiem więc chyba od razu nie bedą myślały o jedzeniu
a może bedą ? 
-
spinka2430