linki nie działają przekombinowałam, więc jeszcze raz
 linki nie działają przekombinowałam, więc jeszcze raz 
To tak kilka fotek na szybko

Miszka przytulak
 !
 !
Karniak Tequilli "mamo wypuść mnie już będę grzeczna noooo'

I chłopaki mojego Lubego wam przedstawiam, niezwykłe miziaki mam wrażenie, że co jakiś czas zamieniają się charakterami
 aktualnie Maksio to wielki łobuz wszędzie musi wleźć, uwielbia zabawę z ręką, oraz przeciąganie liny, zdolna szczurzyna rozumie wszytko co się od niego chce a takie wrażenie przynajmniej sprawia
 aktualnie Maksio to wielki łobuz wszędzie musi wleźć, uwielbia zabawę z ręką, oraz przeciąganie liny, zdolna szczurzyna rozumie wszytko co się od niego chce a takie wrażenie przynajmniej sprawia  . Funky imię wymyśliliśmy gdy byliśmy w ogrodzie w Wojsławicach
 . Funky imię wymyśliliśmy gdy byliśmy w ogrodzie w Wojsławicach  choć strachliwy to on nie jest zbyt szczególnie uwielbia spać przytulony do kogokolwiek a najbardziej do pancia swojego
 choć strachliwy to on nie jest zbyt szczególnie uwielbia spać przytulony do kogokolwiek a najbardziej do pancia swojego  w ogóle nie rozumie co się do niego mówi, na wszelkie niewolno reaguje jakby mówił 'mi wolno!' i robi co chce
 w ogóle nie rozumie co się do niego mówi, na wszelkie niewolno reaguje jakby mówił 'mi wolno!' i robi co chce  .
 .A oto i oni
 :
 : uwielbiają spać w przedziwny sposób
 uwielbiają spać w przedziwny sposób  Czarny - Funky, kapturek - Maks
 Czarny - Funky, kapturek - Maks Fankula z krówką
Fankula z krówką 
 zapomniałam dodać, że ulubione zajęcie Maksia to jedzenie
 zapomniałam dodać, że ulubione zajęcie Maksia to jedzenie 
Na dziś tylko tyle zdołam dodać, ale wkrótce dodam zdjęcia moich dziewczyn