Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: 7 ogonków szuka nowego domu
To prawda, 32 dni to 4,5 tygodnia, akurat po tym czasie trzeba oddzielić samce od samiczek. Lepiej nie pytać w zoologicznym, bo tam mi kiedyś próbowali wmówić, że 2-miesieczne szczurki mogą być trzymane razem
Ogólnie przyjmuje się, że jeśli szczurki mogą być już oddzielone od matki, to muszą być też oddzielone od samiczek.

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
-
- Numer GG: 10899066
Dzięki camellia za pomoc w avatarze
jak będę miałam więcej czasu to muszę tu posiedzieć dłużej i się podszkolić 

Nie ma za co. Mogę pomóc z tego typu rzeczami, wszystko wyjaśnię
W końcu Cię lepiej widać 

Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
Jutro o tej porze dziewczyny będą już w domku
Lalala

Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Dziewczyny, to już jutro! Podekscytowałam się strasznie teraz na wieczór
Chcę już zobaczyć i pomiziać te małe pyszczki
Zaraz idę się szykować i powoli zbieram się do łóżka, bo to będzie dłuuugi dzień (ale za to jaki przyjemny!)
Może w pociągu wejdę na forum z telefonu, ale też nie chcę zbytnio baterii marnować, bo muszę mieć z Wami kontakt
Na pewno zawitam tutaj we wtorek ze zdjęciami i opowiem coś o podróży i maluchach w nowym domku
No i na dodatek będą u mnie aż cztery uszate! Co to będzie za szaleństwo!

Może w pociągu wejdę na forum z telefonu, ale też nie chcę zbytnio baterii marnować, bo muszę mieć z Wami kontakt

Na pewno zawitam tutaj we wtorek ze zdjęciami i opowiem coś o podróży i maluchach w nowym domku

No i na dodatek będą u mnie aż cztery uszate! Co to będzie za szaleństwo!

Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
Ja już też odliczam. Jeszcze trochę ponad 9 godz. 
Karma już nasypana, antystresowa meliska zaparzona. Wszystko czeka. Jeszcze tylko kupię tą kaszkę (chyba z malinami) i gotowe. Ale kaszki to im zrobię dopiero na noc.
Lalalalalala !!!

Karma już nasypana, antystresowa meliska zaparzona. Wszystko czeka. Jeszcze tylko kupię tą kaszkę (chyba z malinami) i gotowe. Ale kaszki to im zrobię dopiero na noc.
Lalalalalala !!!

No dziewczyny, dziś już ten ważny dzień 
Edek i Maniek (tak, nastąpiła zmiana imienia
) szaleli dziś w nocy:) domek przestawiony, wszystko skołtunione 
Teraz właśnie pałaszują kaszkę na śniadanie

Edek i Maniek (tak, nastąpiła zmiana imienia

Teraz właśnie pałaszują kaszkę na śniadanie

-
Wiewi cudne imiona:) heheh i pasują do nich jak ulał
a Maniek jest najlepszy
całuję moich chłopaków bardzo mocno:) pomiziaj ich o de mnie
rozumiem że chłopaki czują się dobrze
pozdrawiam Cię Wiewi serdecznie 
Dziś dla mnie smutny dzień moje maluchy wszystkie opuszczą mój dom
będę za nimi tęskniła bo strasznie się do nich przywiązałam. ehh......no ale zostaje mi moja cudna trójka 

rozumiem że chłopaki czują się dobrze

Dziś dla mnie smutny dzień moje maluchy wszystkie opuszczą mój dom

8 godz. i 15 min

Spinka, a o której Camellia ma być u Ciebie

-
Powiem wam w sekrecie ( teraz już mogę jak wszystko się dobrze skończyło ) jaką miałam wczoraj akcje w domu że prawie zawału dostałam a od płaczu to mi oczy napuchły jak nie wiem
Wracam wczoraj z pracy lecę do moich maluchów no i oczywiście najpierw do chłopaków bo biedaki odizolowane
patrze liczę ...1...2....3....4....5.............kurcze a gdzie 6
??????? słuchajcie normalnie myślałam że oszaleję, do tej pory nie wiem jak przelazł ale uciekł na dobre i słuchajcie gamonia szukałam 2 h, po czym jak już zrezygnowana usiadłam na kanapie ..a łzy mi leciały jak grochy...patrzę..a szafa uchylona........zaglądam a ten nicpoń w najlepsze śpi sobie na ciuchach Mojej córki
Słuchajcie myślałam że oszaleję z radości i kurcze ze wściekoty na tego malucha że się tak denerwowałam hehehe
Oczywiście następną godzinę siedziałam i montowałam klatkę tak by się następne gamonie nie wydostały

Wracam wczoraj z pracy lecę do moich maluchów no i oczywiście najpierw do chłopaków bo biedaki odizolowane

Słuchajcie myślałam że oszaleję z radości i kurcze ze wściekoty na tego malucha że się tak denerwowałam hehehe
Oczywiście następną godzinę siedziałam i montowałam klatkę tak by się następne gamonie nie wydostały

-
Camellia przyjeżdża o 14.10
do 15.49 mamy czas do powrotnego pociągu
więc trochę poplotkujemy 

Aha. OK, dzięki.
A maluch faktycznie zrobił Cię w bambuko, hehe. Zdolne chłopię.
Ale ja miałam kiedyś szczurzynę, która otwierała sobie drzwiczki zębami !! Ja sobie kiedyś wracam nad ranem z imprezki, a tu na meblach poroznoszone suszone kwiaty, bo miałam w wazonikach i inne pierdoły. Ale patrzę szczurzyna siedzi w klatce. Po chwili zauważyłam, że drzwiczki wiszą otwarte. Potem ją podpatrzyłam, jak to robi. Podchodziła do drzwiczek i dolnymi zębami podważała ten zaczep. Musiałam zadrutowywać drzwiczki. Ale, o dziwo, oprócz bajzlu na szafie, żadnych szkód nie narobiła.
A maluch faktycznie zrobił Cię w bambuko, hehe. Zdolne chłopię.
Ale ja miałam kiedyś szczurzynę, która otwierała sobie drzwiczki zębami !! Ja sobie kiedyś wracam nad ranem z imprezki, a tu na meblach poroznoszone suszone kwiaty, bo miałam w wazonikach i inne pierdoły. Ale patrzę szczurzyna siedzi w klatce. Po chwili zauważyłam, że drzwiczki wiszą otwarte. Potem ją podpatrzyłam, jak to robi. Podchodziła do drzwiczek i dolnymi zębami podważała ten zaczep. Musiałam zadrutowywać drzwiczki. Ale, o dziwo, oprócz bajzlu na szafie, żadnych szkód nie narobiła.

Szczury to potrafią doprowadzić człowieka do takich stanów, że szok!!
Dobrze, że się gamoń mały znalazł
Czyj to rozbójnik tak napsocił?
One uwielbiają szafy. Mój Boguś miał jakiś radar na otwarte szafy i otwarte drzwi. Jak tylko szafa była otworzona, to od razu tam wskakiwał. Nawet nie było sensu szukać go gdzieś indziej. Najgorsze to to, że zanosił tam czasem jedzenie, więc nie przepadałam za wyjmowaniem chrupek ze spodni. Z pokoju też szybko wychodził, jak tylko zauważył, że się da
W ogóle się nie zastanawiał. Marcelek musiał najpierw przemyśleć, wyciągnąć nos, powąchać, czy warto tam iść, więc zanim się namyślił, to można było go złapać.
Ale poza tym to były naprawdę ułożone zwierzęta, prawie nic nie niszczyły
Raz mi się zdarzyło nie zamknąć klatki i wyjść, to nawet nie zauważyły przez kilka godzin drogi ku wolności. Bardzo lubili siedzieć w klatce i często sami kończyli sobie w ten sposób wybieg
Aaa! Dzisiaj panowie przyjeżdżają do Wwy
Dobrze, że się gamoń mały znalazł

Czyj to rozbójnik tak napsocił?

One uwielbiają szafy. Mój Boguś miał jakiś radar na otwarte szafy i otwarte drzwi. Jak tylko szafa była otworzona, to od razu tam wskakiwał. Nawet nie było sensu szukać go gdzieś indziej. Najgorsze to to, że zanosił tam czasem jedzenie, więc nie przepadałam za wyjmowaniem chrupek ze spodni. Z pokoju też szybko wychodził, jak tylko zauważył, że się da

Ale poza tym to były naprawdę ułożone zwierzęta, prawie nic nie niszczyły

Aaa! Dzisiaj panowie przyjeżdżają do Wwy

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
-
Gosja to właśnie Twój gamoń
on jako jedyny wykminił jak można z klatki łatwo się wydostać heheheh
A co do szaf, uchylonych szafkach, czy szufladach to ekspertką jest Szajba
gdzie diabeł nie może to Szajbę pośle hehehhe
Ona jest ekspertką w tych sprawach i demolowaniu kwiatków z doniczek
, ona się nie zastanawia leci aż się za nia kurzy
natomiast Beza zastanowi sie z 10 razy za nim gdzieś pójdzie i tylko w pokoju córki sama dalej się nie oddala 
Szajba to jest taka odważna że lata po całym domu i tylko szuka co można ukraść i przemycić do klatki

A co do szaf, uchylonych szafkach, czy szufladach to ekspertką jest Szajba

Ona jest ekspertką w tych sprawach i demolowaniu kwiatków z doniczek

Szajba to jest taka odważna że lata po całym domu i tylko szuka co można ukraść i przemycić do klatki