Ważne jest dla mnie to, że doktorek jest cierpliwy i ma poczucie humoru. Mój futrzak jest nieziemsko tchórzliwy, a poza swoim podwórkiem totalny panikarz, że już nie wspomnę o stole w gabinecie...
 Ważne jest dla mnie to, że doktorek jest cierpliwy i ma poczucie humoru. Mój futrzak jest nieziemsko tchórzliwy, a poza swoim podwórkiem totalny panikarz, że już nie wspomnę o stole w gabinecie... 
Moderator: Junior Moderator

ceny mają dość wysokie, ale pan Adam nie jest naciągaczem i zawsze próbuje zrobić tak, by obniżyć koszty leczenia, ale nie kosztem jego efektywności
 ceny mają dość wysokie, ale pan Adam nie jest naciągaczem i zawsze próbuje zrobić tak, by obniżyć koszty leczenia, ale nie kosztem jego efektywności 

, miałam nawet stosowne wpisy w karcie  np. "leczenie zgodne z zaleceniami z dr Piaseckiego". W jednej leczą "tylko na moją odpowiedzialność", mam sporo ciekawych historii związanych z tą lecznicą, wszystkie niestety tragikomiczne, śmieszne dopiero po czasie. Obu lecznic więc zdecydowanie nie polecam, oczywiście mam na myśli diagnostykę gryzoni, nie sprawdzałam kompetencji dotyczącej leczenia innych zwierząt.
 , miałam nawet stosowne wpisy w karcie  np. "leczenie zgodne z zaleceniami z dr Piaseckiego". W jednej leczą "tylko na moją odpowiedzialność", mam sporo ciekawych historii związanych z tą lecznicą, wszystkie niestety tragikomiczne, śmieszne dopiero po czasie. Obu lecznic więc zdecydowanie nie polecam, oczywiście mam na myśli diagnostykę gryzoni, nie sprawdzałam kompetencji dotyczącej leczenia innych zwierząt. 
  . Jak się nazywa ten weterynarz od zwierząt egzotycznych?
 . Jak się nazywa ten weterynarz od zwierząt egzotycznych?Byłam u nich ze szczurkiem na usunięciu przepukliny. Niestety nie mają narkozy wziewnej, ale operacja się udała, szczurek śmiga i jest zdrowy. Gabinet wcześniej był przy ul. Wyczółkowskiego. Wielkim plusem jest to, że jeśli nie ma szansy na wyleczenie - mówią o tym i nie naciągają klientów jak to bywa w innych lecznicach.mizi128 pisze:czy ktos z Was zna weterynarza Adama Tomczyka?jadac autobusem przez al. Wojska Polskiego zobaczylam ze jest nowy gabinet . na stronce jest informacja ze to nowy adres lecznicy ale nie ma podanego starego.
A w Zielonej Górze w ogóle jest gdzieś narkoza wziewna dla gryzoni? Jak z diagnostyką u tego pana?Klara pisze:Byłam u nich ze szczurkiem na usunięciu przepukliny. Niestety nie mają narkozy wziewnej, ale operacja się udała, szczurek śmiga i jest zdrowy. Gabinet wcześniej był przy ul. Wyczółkowskiego. Wielkim plusem jest to, że jeśli nie ma szansy na wyleczenie - mówią o tym i nie naciągają klientów jak to bywa w innych lecznicach.mizi128 pisze:czy ktos z Was zna weterynarza Adama Tomczyka?jadac autobusem przez al. Wojska Polskiego zobaczylam ze jest nowy gabinet . na stronce jest informacja ze to nowy adres lecznicy ale nie ma podanego starego.