Black'owe dzieciaczki...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Black'owe dzieciaczki...
Sporo widziałam, ale szczerze się roześmiałam przy "sypiam na dworcu" 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- szalooonaxD
A tak z innej beczki
http://www.youtube.com/watch?v=6_azSvtFtgk
no się omal nie posikałam
[/quote]
Hahahahahahahahaha o mamo posikałam się
hahahahhaha nie mogę
Żule w taxi.. Sezamki 

no się omal nie posikałam

Hahahahahahahahaha o mamo posikałam się

- szalooonaxD
Ludzie pluł, będę pluł, będę pluł, będę pluł
Jeju czemu to wstawiłas?! xD Teraz nie moge przestać się śmiać
Aż zapomniałam co tak na prawdę miałam napisać 

Haha! Wstawiłami, żeby zawładnąć Waszymi mózgownicami 
A tak na marginesie - Szalooona, a kiedy ja się doczekam tematu "naszej" rodzinki, hmm?

A tak na marginesie - Szalooona, a kiedy ja się doczekam tematu "naszej" rodzinki, hmm?

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- szalooonaxD
Za tydzień może półtorej pasuje? Teraz mam trochę zamieszania z przeprowadzką, jak już wszystko ogarnę to założę
Obiecuję, tylko nie bij proszę 

Np teraz to już nie pobiję, boś się za daleko wyniosła (wyniesiesz)
No, to czekam tydzień...góra 1,5

No, to czekam tydzień...góra 1,5

nasz temacik

- szalooonaxD
Ok ok
Oj tam daleko
Jak tylko chcesz, to możesz mnie odwiedzić
To tylko 4,5 godzinki autkiem i jakieś....... 8 autobusem
Pikuś 

Hahahahahahaahahah, posikałamłam się i dostałam takiej głupawki że pomimo że oglądnęłam to 15 minut temu to nadal się śmieje
"Dali mi banana!" i "Tutaj mieszka Dziabaducha?" hahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahah
hahahahahahahahahahhaahahahha
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, chyba zaraz znowu się posikam

Hahahahahahaahahah, posikałamłam się i dostałam takiej głupawki że pomimo że oglądnęłam to 15 minut temu to nadal się śmieje

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Chyba zaraz: "będę pluł będę pluł będę pluł będę pluł będę pluł będę pluł będę pluł"

Ejejejejejejeeeje, o co kamon?BlackRat pisze:A tak na marginesie - Szalooona, a kiedy ja się doczekam tematu "naszej" rodzinki, hmm?
Dobra, oglądam to już 4 raz
I te "słoiki nadziane sedesem"
Hahahahahahahah, nie wytrzymam, zaraz chyba padnę

Rany boskie Black, co Ty dziewczynom zrobiłaś???
Dobrze, że nie mam w pracy głośników, bo jeszcze i mój mózg padłby ofiarą Twoich czarów
Obejrzę, jak wrócę do domu

Dobrze, że nie mam w pracy głośników, bo jeszcze i mój mózg padłby ofiarą Twoich czarów

Obejrzę, jak wrócę do domu

ok, to jak już tak to proszę http://www.youtube.com/watch?v=BCUcql__dVI
żaden twardziel tego nie przetrzyma
koniecznie z głośnikami 
żaden twardziel tego nie przetrzyma

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
- Bratka.a10
- Kontakt:
- malina89_dg
O masakra
hahahahahahaha
dobre !

Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki

W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki

Przeżyłam dziś "małą" traumę :/ Kane "zakleiła się" orzechem laskowym, "winda" ani wyciąganie śliny i resztek z pysia paluchami ani wacikiem na patyczku nie pomagały, dziecko męczyło się ponad godzinę więc zadzwoniłam do dr. Kuszaja co robić, powiedział by jechać do jakiegoś weta na zastrzyk z Deksametazonu, jedyny wet otwarty o tej godzinie, jakiego znalazłam to był dość nowy gabinet, o którym szczerze mówiąc nic nie wiedziałam, ale pojechałam. Pani dr. zasugerowała, by najpierw niunię dotlenić troszkę, bo wolałaby nie dawać sterydów skoro ma chore serdusio, więc wsadziłyśmy cały transporter z wypełnieniem z 4 szczurów ;] do worka, a do transportera rurkę z aparatury z tlenem (nie znam fachowym określeń). Siedziały tak 15 minut, po czym Hunter stwierdziła, że już starczy tego dobrego i zakryła rurkę polarkiem ;] Pani wet. osłuchała jeszcze Kane'ulę, zajrzała do pysiunia, wsadziła wacik, który powrócił czyściutki, więc jednak nie dostała zastrzyku. Dostałyśmy go na wszelki wypadek do domu, gdyby jednak coś się jeszcze działo.
Wystraszyłam się tylko, ponieważ powiedziała (jak i dziewczyny z forum sugerowały), że być może to były duszności spowodowane niewydolnością serdusia i przez to niunia nie mogła poradzić sobie z "zaklejeniem" :-( No nic, będziemy obserwować.
Jeden plus z tego wszystkiego, że dowiedziałam się iż mam jednak w Ska weta znającego się choć trochę na szczurkach (wypytałam, a jak ;] ponoć na praktykach w Wawie miała szczurzych pacjentów).
Teraz wszystkie dzieciaczki leżą wymęczone, zwłaszcza oczywiście Kane, a Kofi ma minę jakby była molestowana - może dlatego, że wet. bawiła się jej uszami....?
Wystraszyłam się tylko, ponieważ powiedziała (jak i dziewczyny z forum sugerowały), że być może to były duszności spowodowane niewydolnością serdusia i przez to niunia nie mogła poradzić sobie z "zaklejeniem" :-( No nic, będziemy obserwować.
Jeden plus z tego wszystkiego, że dowiedziałam się iż mam jednak w Ska weta znającego się choć trochę na szczurkach (wypytałam, a jak ;] ponoć na praktykach w Wawie miała szczurzych pacjentów).
Teraz wszystkie dzieciaczki leżą wymęczone, zwłaszcza oczywiście Kane, a Kofi ma minę jakby była molestowana - może dlatego, że wet. bawiła się jej uszami....?

nasz temacik