Zatem przygarnę dwójkę rasowców, albo samiczki albo samców (choć po tylu latach posiadania samców (7 lat) chciałbym dziewczynki . Jeśli ktoś chce oddać pod opiekę dwójeczkę z chęcią przyjmę. KRAKÓW.
Klatka jest bardzo duuuuuża (na 4-7 szczurasków) więc proszę o kontakt na drow_xan@o2.pl (zamiast na prv na tym forum bo tu zaglądam zbyt rzadko). Pozdrawiam i czekam na odzew i pytania etc.
ps. zainteresowanym dam tel. komórkowy... (mam 26 lat i od kilkunastu szczurki)
transport szczurów nie męczy i jest bezpieczny, jadą z osobą, która ma je na oku.
transport jest grzeczniościowy, więc nieodpłatny i nie tak ciężko go znaleźć
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Dobrze, zatem tak zrobię. Zależy mi na młodziakach co bym mógł je odpowiednio udomowić i wychować. No chyba, że obie Panie zauważą mój post i same się odezwą... Póki co czekam na odpowiedzi w tym temacie.
Oj no przecież napisałem w dziale "zaadoptuję", a nie dałem odpowiedź w dziale "oddam" myślę, że w końcu ktoś zobaczy ten temat. Tak jak pisałem powyżej zainteresowanym podam tel. i przygarnę "ciuraski" (słodycz wycieka normalnie z moich wypowiedzi )
klimejszyn chodzi o to, żebyś sam poszukał szczurków, a nie czekał, aż ktoś się do Ciebie odezwie Są osoby, które piszą do autorów tematów w tym dziale, ale są też i takie, które liczą na odrobinę wysiłku ze strony zainteresowanego adopcją. Poprzeglądaj sobie tematy, napisz PW do osób, które mają szczurki na DT - pokaż, że Ci zależy i jesteś zainteresowany.
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
W sumie fakt Kto odda autentyczne rasiaki za darmo No chyba że opiekun musi z jakichś powodów zrezygnować z chowu, ale przecież wtedy i tak prawo pierwokupu ma hodowca.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=37670 tu są na przykład krakowskie śliczne klusie
No i dumbo rexy, więc chyba pasują jako "rasowe", cokolwiek przez to rozumiesz (ciekawe umaszczenie?). Bo "rasowe" to się używa zazwyczaj zamiennie z "rodowodowe", ale to musiałbyś się zapisać na miot z hodowli i czekać.
A co do dyskusji o wielkości klatki, to myślę że nie ma co tego tutaj robić, bo to już sprawa będzie między osobą wydającą szczurki a Xan. (Do Xana - osoby oddające ogonki na pewno będą miały pytania do zadania Tobie, bo raczej nie zależy tu nam na wydawaniu szczurków żeby ich się jak najprędzej pozbyć, tylko po to, żeby miały naprawdę dobry domek )