Co one robią? +filmik
Moderator: Junior Moderator
Co one robią? +filmik
Co robią moje szczurki?
Czy to ich rodzaj zabawy, a może one siebie nie lubią?
Chciałabym wiedzieć, ponieważ nie jestem jeszcze obeznana w szczurkach.
FILM http://www.youtube.com/watch?v=p4M_rPtf ... e=youtu.be
Czy to ich rodzaj zabawy, a może one siebie nie lubią?
Chciałabym wiedzieć, ponieważ nie jestem jeszcze obeznana w szczurkach.
FILM http://www.youtube.com/watch?v=p4M_rPtf ... e=youtu.be
Re: Co one robią? +filmik
A śpią czasem razem? Czy tłuką się non stop? Leci krew? I futro? No i od kiedy są razem?
Bo jeśli nie leci, to wydaje mi się, że albo po prostu się bawią albo ustalają hierarchię w stadzie
Ale ja specem nie jestem, może niech się mądrzejsi wypowiedzą.
Ale co mi się rzuciło w oczy to, że strasznie pusto masz w klatce. Cała góra pusta. One nie mają gdzie siedzieć, biegać
Popatrz chociażby na zdjęcia w wątku o klatkach tu na forum, znajdziesz masę inspiracji. Koniecznie powieś im jakieś hamaczki, koszyczki, domki.
Bo jeśli nie leci, to wydaje mi się, że albo po prostu się bawią albo ustalają hierarchię w stadzie

Ale ja specem nie jestem, może niech się mądrzejsi wypowiedzą.
Ale co mi się rzuciło w oczy to, że strasznie pusto masz w klatce. Cała góra pusta. One nie mają gdzie siedzieć, biegać

Popatrz chociażby na zdjęcia w wątku o klatkach tu na forum, znajdziesz masę inspiracji. Koniecznie powieś im jakieś hamaczki, koszyczki, domki.
Wiesz oni są krótko ze sobą i powiedzieli żeby nie dawać im za wiele zeby się nie kłóciły, jak pobędą ze sobą trochę dłuzej to klatka nie bedzie taka pusta.
Gryzą się, ale nie do krwi i futro tez nie leci.
Gryzą się, ale nie do krwi i futro tez nie leci.
No za dużo nie, z tego co wiem żadnych domków itp. ale jakieś koszyczki/półeczki czy hamaczek to by się przydał. Bo mają bardzo mało powierzchni użytkowej.
No chyba, że źle myślę, to niech mnie ktoś poprawi. Ja nie łączyłam ciurów więc nie wiem.
No chyba, że źle myślę, to niech mnie ktoś poprawi. Ja nie łączyłam ciurów więc nie wiem.
Valicee, jak dla mnie one się po prostu kotłują, to jeszcze dzieciaki i w ten sposób się bawią. Jeśli nie ma krwi strumieniami płynącej (żarcik oczywiście), to nie masz się o co martwić 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
-
Kotłują się tylko, jak się szczury na poważnie tłuką, to poznasz po pisku - jest wręcz rozdzierający, a cała klatka aż chodzi, tak intensywnie się piorą ogony. To mi wygląda na zwykłą zabawę młodych ogonów połączoną z jakimś tam ustalaniem kto tu rządzi.
jak smiesznie
moim zdaniem one się bawią

moim zdaniem one się bawią

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

u mnie takie zabawy sa na porzadku dziennym od ponad roku
jak nic sie nie dzieje nie ma krwi itp to sie nie przejmuj
tylko ta klatka mi sie malutka wydaje. jakie ma wymiary?

Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Bawią się 

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik