Więc tak, niestety z bólem serca muszę oddać moje ogonki

Są to dwa samczyki mają około roku i 3 miesięcy, Aslan biały z czerwonymi oczkami i Lexus husky, bo o nich tu mowa są braćmi. Kupiłam je w sklepie zoologicznym jako malusieńkie okruszki !

Rozpisałam się troszkę, ale nie wiem czy coś jeszcze powinnam dodać, musi to byc osoba kochająca szczurki i która zapewni im takie same warunki jakie miały u mnie.. duża klatka, ruch i KOŁOWROTEK dla Aslana obowiązkowo ! Bo nie umie bez niego żyć, aaa nie lubia kąpieli ale ja raz na jakiś czas przepłukuję im sierść jeżeli gdzieś się zbrudzą i myję ogonki, dzięki temu nie pachną swoim moczem ;/ Z poprzednimi szczurkami jak i z tymi chodzę do weterynarza, który na prawdę się nimi zajmuje tak jak każdym innym zwierzątkiem bo spotkałam się z ludźmi którzy kompletnie mnie olewali, bo przynosiłam szczura .. ;/ Mam też dwa psy, jeden duży około 45kg, mieszaniec owczarka - Porter i jamnik szorstkowłosy króliczy - Zuza, Były nauczone do szczurków i nic im nie robiły, tak samo ogonki nie bały się ich, więc myślę, że za akceptują tez inne czworonogi przyjaźnie nastawione

A to chyba standardowe pytania:
1. Czy masz już szczury?
2. Czy posiadasz klatkę? Jak tak to jakie ma wymiary.
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
4. Czym zamierzasz karmić szczurki?
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście.
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
9. Jak będą wyglądały wybiegi?
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun?
Zdjęcia szczurasków wyślę na e-maila osobom zainteresowanym