Paint it Black
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Szczury z piekła rodem
nancy, no wiesz, gdzie Ty oczy podziewasz...? 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- malina89_dg
Oczy same tam uciekają 

Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki

W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki

Wielkie, wielkie... Ja mam rączki małe, jak u szkieletora
Nie mam wagi kuchennej niestety (pożyczy ktoś
?), nie wiem ile ważą... Okolice pół kilo z hakiem, myślę. Troszkę nam boczki rosną, ale maluchy są tak ruchliwe, że mnie to nie martwi. Spasione nie są
A, ze chłop... nie da się ukryć
Mają po dwa niezbite dowody
Wczoraj normalnie Bubusia dorwałam i wymiziałam! Na pleckach, za uszkiem! Bez protestów! (Zazwyczaj jest wyrywanie się i pisk, który brzmi jak y-yy!) Co prawda został wcześniej zmaltretowany przez Alka, który jak go przewrócił na plecy, to go iskał z 5 minut bez wytchnienia, ale i tak w szoku jestem ^^ Normalnie miałam Bubusia na kolankach i był przez chwilę spokojny!
W ogóle Bubuś strasznie się uwziął na wyiskanie TŻ ^^ Regularnie iska mu brodę, czesze włosy... Ja nie cieszę się takim zainteresowaniem, zajmie się jakimś pasmem włosów i zostawi. Za to TŻ iska z namiętnością, widać tę pasję w jego oczach ^^ I łzy w oczach TŻ który traci kolejny włos z brody. Przez niego wąsy zgolił, bo depilacji pod nosem nie wytrzymywał

Wczoraj normalnie Bubusia dorwałam i wymiziałam! Na pleckach, za uszkiem! Bez protestów! (Zazwyczaj jest wyrywanie się i pisk, który brzmi jak y-yy!) Co prawda został wcześniej zmaltretowany przez Alka, który jak go przewrócił na plecy, to go iskał z 5 minut bez wytchnienia, ale i tak w szoku jestem ^^ Normalnie miałam Bubusia na kolankach i był przez chwilę spokojny!
W ogóle Bubuś strasznie się uwziął na wyiskanie TŻ ^^ Regularnie iska mu brodę, czesze włosy... Ja nie cieszę się takim zainteresowaniem, zajmie się jakimś pasmem włosów i zostawi. Za to TŻ iska z namiętnością, widać tę pasję w jego oczach ^^ I łzy w oczach TŻ który traci kolejny włos z brody. Przez niego wąsy zgolił, bo depilacji pod nosem nie wytrzymywał

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
hahahahahahaArau pisze:Przez niego wąsy zgolił, bo depilacji pod nosem nie wytrzymywał

niby są w większości, ale biedne te Twoje chłopy

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Hahaha, uśmiałam się z tych historii 
Mnie nikt nie iska
Ale mam notorycznie robiony manicure... Teraz to małe gnojki są, więc jeszcze przeżyję, ale jak mój śp. pulpecik pani paznokcie upiększał swymi zębolami wielkimi z zapałem, to musiałam się w końcu w odżywki na porost paznokci wyposażyć!
A chłopcy przepiękni!

Mnie nikt nie iska

A chłopcy przepiękni!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Śliczni chłopcy dziękują za komplementy 
Bubusia znowu dorwał mały kryzys, ale niegroźnie. Wojna pozycyjna z Alkiem na wybiegu, przepychanki, kopanie (komicznie wyglądają kopiące się szczury ^^), przewracanie, stójki. Nie było nawet walki, ale Belze strasznie się wkurzył. Napuszył się, nafukał, aż mu ogon ze złości drżał. No i nieopatrznie dotknęłam tej naładowanej testosteronem bomby, która wybuchła furią. Udało mu się mnie dziabnąć dwa w dłoń, po raz pierwszy (i ostatni mam nadzieję) musiałam szczura nieść za ogon. Po prostu się inaczej nie dało, wił się jak piskorz, tak się okręcał żeby tylko mnie dziabnąć. Więc zaniosłam furiata do klatki ze słowami "marsz do swojego pokoju drogi panie i przemyśl swoje zachowanie!". Przemyślał. Dwie godziny leżał w jednej pozycji patrząc na mnie takim wzrokiem, że zaczęłam się obawiać o swoje życie. Strzeż się zemsty urażonego samca!
Za to wczoraj dzień był wyjątkowo leniwy. Dzieciaki kompletnie nie miały ochoty na bieganie. Alek pozwiedzał chwilę i zaszył się na swoim ulubionym miejscu do zwisania (bądź kontemplowania istoty szczurzego istnienia, ciężko powiedzieć), czyli parapecie, a Belzebub oglądał ze mną Futuramę. Z początku robił wszystko, żeby mi to uniemożliwić, jako, że od 2 lat nie posiadam telewizora, wszystko oglądam na komputerze. Bubuś, biegając po biurku, całkowicie przypadkiem klika myszką, pauzując odcinek, albo akurat trafia Esc, minimalizując obraz... A ja pod kocykiem, z herbatką, wstaję co 5 min, zabieram szczura z klawiatury, włączam odcinek... I tak w kółko. W końcu mu się znudziło. Udało mu się nawet kimnąć przy mnie (w drugim końcu kanapy, nie należy się przecież zbytnio spoufalać... Poza tym, chyba mi jeszcze nie wybaczył ogona).
Gnojki ożywiły się nieco kiedy wrócił TŻ (ostatnio go wyjątkowo kochają... oba. Zaczynam się robić zazdrosna! Kto tu karmi, pieści, sprząta, hę?
), ale koło 22giej oba wróciły do klatki i poszły spać.
Mam fotki z tego lenistwa, wrzucę, jak będę w domu

Bubusia znowu dorwał mały kryzys, ale niegroźnie. Wojna pozycyjna z Alkiem na wybiegu, przepychanki, kopanie (komicznie wyglądają kopiące się szczury ^^), przewracanie, stójki. Nie było nawet walki, ale Belze strasznie się wkurzył. Napuszył się, nafukał, aż mu ogon ze złości drżał. No i nieopatrznie dotknęłam tej naładowanej testosteronem bomby, która wybuchła furią. Udało mu się mnie dziabnąć dwa w dłoń, po raz pierwszy (i ostatni mam nadzieję) musiałam szczura nieść za ogon. Po prostu się inaczej nie dało, wił się jak piskorz, tak się okręcał żeby tylko mnie dziabnąć. Więc zaniosłam furiata do klatki ze słowami "marsz do swojego pokoju drogi panie i przemyśl swoje zachowanie!". Przemyślał. Dwie godziny leżał w jednej pozycji patrząc na mnie takim wzrokiem, że zaczęłam się obawiać o swoje życie. Strzeż się zemsty urażonego samca!
Za to wczoraj dzień był wyjątkowo leniwy. Dzieciaki kompletnie nie miały ochoty na bieganie. Alek pozwiedzał chwilę i zaszył się na swoim ulubionym miejscu do zwisania (bądź kontemplowania istoty szczurzego istnienia, ciężko powiedzieć), czyli parapecie, a Belzebub oglądał ze mną Futuramę. Z początku robił wszystko, żeby mi to uniemożliwić, jako, że od 2 lat nie posiadam telewizora, wszystko oglądam na komputerze. Bubuś, biegając po biurku, całkowicie przypadkiem klika myszką, pauzując odcinek, albo akurat trafia Esc, minimalizując obraz... A ja pod kocykiem, z herbatką, wstaję co 5 min, zabieram szczura z klawiatury, włączam odcinek... I tak w kółko. W końcu mu się znudziło. Udało mu się nawet kimnąć przy mnie (w drugim końcu kanapy, nie należy się przecież zbytnio spoufalać... Poza tym, chyba mi jeszcze nie wybaczył ogona).
Gnojki ożywiły się nieco kiedy wrócił TŻ (ostatnio go wyjątkowo kochają... oba. Zaczynam się robić zazdrosna! Kto tu karmi, pieści, sprząta, hę?

Mam fotki z tego lenistwa, wrzucę, jak będę w domu

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Jejciu piękny wątek ^^ Zakochałam się w Twoich ogoniastych - ślub jak nic 

No to masz Ci! Chłopy to chłopy, nic nie poradzisz
PS. Wiesz, Twój ludzki też by się pewnie obraził, jakbyś go za ogon przeniosła...

PS. Wiesz, Twój ludzki też by się pewnie obraził, jakbyś go za ogon przeniosła...

nasz temacik

Re: Paint it Black
BuahahahaahahahahaBlackRat pisze:Wiesz, Twój ludzki też by się pewnie obraził, jakbyś go za ogon przeniosła...

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
Proszę sobie nie wyobrażać ogonka mojego TŻ! 

[klik!]
Za tęczowym mostem...

Arau, temacik nam się znudził, he?

nasz temacik

Niezupełnie, zauważyłam, że devlish ma podobny temacik, a była pierwsza
Trzy chłopy właśnie śpią, jeden chrapie

Trzy chłopy właśnie śpią, jeden chrapie

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Aaa, to zmienia postać rzeczyArau pisze:Niezupełnie, zauważyłam, że devlish ma podobny temacik, a była pierwsza

Chrapiący szczur, ciekawe... Hmm, a słyszałaś kiedyś, jak pierdzą?

nasz temacik

Miałam na myśli tego szczura dwunożnego ^^ A pierdzenie i owszemBlackRat pisze:Aaa, to zmienia postać rzeczyArau pisze:Niezupełnie, zauważyłam, że devlish ma podobny temacik, a była pierwsza![]()
Chrapiący szczur, ciekawe... Hmm, a słyszałaś kiedyś, jak pierdzą?

[klik!]
Za tęczowym mostem...