Dziewczynki są przepiękne! No nic tylko się ślinić

Ja piorę w płynie do prania "Biały Jeleń", po upraniu polarki zupełnie nie mają zapachu, co według mnie jest dużym plusem :]
Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik Śliczne panienki, ucałuj
 Śliczne panienki, ucałuj 

Siusiania nie nauczysz, będą lać tam gdzie stoją/leżą/jedzą/ a jak podrosną to i tam gdzie biegną
 Siusiania nie nauczysz, będą lać tam gdzie stoją/leżą/jedzą/ a jak podrosną to i tam gdzie biegną  Możesz przejść na wyższy stopień hardcore'u i zostawić Pinio w kuwetce a na podłogę dać trociny - ale wtedy czeka Cię wybieranie kup z trocin, przynajmniej na czas nauki kuwetkowania
 Możesz przejść na wyższy stopień hardcore'u i zostawić Pinio w kuwetce a na podłogę dać trociny - ale wtedy czeka Cię wybieranie kup z trocin, przynajmniej na czas nauki kuwetkowania 

nasz temacik
 nasz temacik
 Zauważyłam, że często siusiają podczas drzemek i przynajmniej moim nie chce się złazić na siku, więc codziennie wymieniam im polarki
  Zauważyłam, że często siusiają podczas drzemek i przynajmniej moim nie chce się złazić na siku, więc codziennie wymieniam im polarki 

nasz temacik
 nasz temacikBlack, jakich Ty znasz ludzi? Twoi znajomi sikają Ci na ręce?BlackRat pisze:Jak i u ludzi, ale jakie by szczurki nie były - są cudowne

bywają dziwaczni niektórzy, bywają...
  bywają dziwaczni niektórzy, bywają...
 nasz temacik
 nasz temacik

oby tak dalej
 oby tak dalej