akziizkowe 3 naleśniory <3 ~~ <3~~ <3~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Bratka.a10
- Kontakt:
Re: akziizkowe 2 naleśniory <3 ~~ <3~~
Ja też trzymam kciuki !
- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Z tego co czytalam na SB, Szczurza.Mama mówiła że Gutek już po operacji, ma się dobrze 

Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
- mania85
- Numer GG: 1473173
Akzi normalnie wisisz mi nowe kciuki 

A mi to nawet palec od stopy ! 

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki

http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
- mania85
A Ty Eve dwa kolejne

Uff, bo mi już zdrętwiały (te dorobione również...), super, że z Glutkiem w porządku, oby się ładnie i szybciutko goił 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- Bratka.a10
- Kontakt:
- mania85
Ciekawe skąd Akzi weźmie tyle kciuków... i ten palec u stopy 

Ja też kciukam!
Ale palca od stopy nie chcę

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Dziewczyny
sory ze wczoraj tu nie napisalam ale wpadlam na moment zeby obwieścić wieść o Glutku i ucieklam 
ma się dobrze a nawet za dobrze, chce biegać po calym pokoju i nie rozumie ze nie moze, robie mu masaze ciała myje wacikiem zeby byl czysciutki i wgl dbam z calych sil.
strasznie go coś swędzi chyba ucho w środu bo non stop slysze z klatki odglosy drapania kolnierza tylnią lapką, ale ja nie jestem w stanie go podrapać choć usilnie próbuje caly czas, on chyba musi wepchnąć sobie tam lapę do środka by coś to dalo,
rana wygląda jak wielki krater na okolo ze szwami hmm takie sloneczko.
dostaje kaszkę co chwila, zjada po 10 lyzeczek na raz
apetyt dopisuje
dzięki Nietoperowi Glutek ma w klatce domek do ktorego miesci się z kolnierzem, Nietoper na szczęscie robi takie duże wejścia że można sobie tam wejść z tym czymś.
Gucio jest wielce niezadowolony że to ma, że coś mu przeszkadza we wszystkim.
no nic ale widzę po nim ze chce kombinowac przy ranie więc nie bede mu tego ściągać.
jutro kontrola o 16 .
ja dziś mialam poprawkę poprawki w szkolę z prawa administracyjnego, ogólna poraszka po raz 3 , hmmm podobno jest i następne podejście ale cięzko.
dziękui za kciuki i palce u stóp ? hahhaha warjatki
Kochane jesteście kiedyś tam może się odwdzięcze 

ma się dobrze a nawet za dobrze, chce biegać po calym pokoju i nie rozumie ze nie moze, robie mu masaze ciała myje wacikiem zeby byl czysciutki i wgl dbam z calych sil.
strasznie go coś swędzi chyba ucho w środu bo non stop slysze z klatki odglosy drapania kolnierza tylnią lapką, ale ja nie jestem w stanie go podrapać choć usilnie próbuje caly czas, on chyba musi wepchnąć sobie tam lapę do środka by coś to dalo,
rana wygląda jak wielki krater na okolo ze szwami hmm takie sloneczko.
dostaje kaszkę co chwila, zjada po 10 lyzeczek na raz

dzięki Nietoperowi Glutek ma w klatce domek do ktorego miesci się z kolnierzem, Nietoper na szczęscie robi takie duże wejścia że można sobie tam wejść z tym czymś.
Gucio jest wielce niezadowolony że to ma, że coś mu przeszkadza we wszystkim.
no nic ale widzę po nim ze chce kombinowac przy ranie więc nie bede mu tego ściągać.
jutro kontrola o 16 .
ja dziś mialam poprawkę poprawki w szkolę z prawa administracyjnego, ogólna poraszka po raz 3 , hmmm podobno jest i następne podejście ale cięzko.
dziękui za kciuki i palce u stóp ? hahhaha warjatki

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

ja tu przekazuje dobre wiesci a tu cisza ?
o wy
dzis bylam na kontroli wszytsko ok, w poniedzialek zdejmujemy szwy i konierz jutro zdjęcia i filmik moze was zaciekawi Guci wkurzony
o wy

dzis bylam na kontroli wszytsko ok, w poniedzialek zdejmujemy szwy i konierz jutro zdjęcia i filmik moze was zaciekawi Guci wkurzony

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

Bo wszystkie wzięłyśmy głęboki oddech i nam tak zostało
Szybko poszło, Guci wkurzony - zaraz będzie prze-szczęśliwy

Szybko poszło, Guci wkurzony - zaraz będzie prze-szczęśliwy

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...