Ciekawie wygląda
   Ciekawie wygląda   Nie przeszkadza w niczym?
  Nie przeszkadza w niczym?PS. Zajefajna minka

Moderator: Junior Moderator

Ciekawie wygląda
   Ciekawie wygląda   Nie przeszkadza w niczym?
  Nie przeszkadza w niczym?
 nasz temacik
 nasz temacik

Będę przebijać wargę i teraz pytanie: spider bites czy snake bites? Zamierzam nosić ringi, sama już nie wiem co wygląda lepiej
 Będę przebijać wargę i teraz pytanie: spider bites czy snake bites? Zamierzam nosić ringi, sama już nie wiem co wygląda lepiej 
 )
 )

zrób to, co Tobie się bardziej podoba, a nie pytaj innych o zdaniezuzka-buzka pisze:Dziewczyny, mam normalnie dylemat życia...Będę przebijać wargę i teraz pytanie: spider bites czy snake bites? Zamierzam nosić ringi, sama już nie wiem co wygląda lepiej

I nie mam zielonego pojęcia które będą ładniejsze.
 I nie mam zielonego pojęcia które będą ładniejsze.

nasz temacik
 nasz temacik Osobiście barziej podoba mi się spider bites, ale należy też dobrać do urody... U Ciebie widziałabym bardziej snejki, ale to moja opinia
 Osobiście barziej podoba mi się spider bites, ale należy też dobrać do urody... U Ciebie widziałabym bardziej snejki, ale to moja opinia 
 jak mi dojdą kółka, które będę miała w chrząstce to sobie "przymierzę". Chciałabym mieć snejki, ale w tym momencie to już się pogubiłam
 jak mi dojdą kółka, które będę miała w chrząstce to sobie "przymierzę". Chciałabym mieć snejki, ale w tym momencie to już się pogubiłam 

zamierzam go powiększyć x2
 zamierzam go powiększyć x2

^.^'''
  ^.^''' Teraz pewnie wygladasz na grzeczną
 Teraz pewnie wygladasz na grzeczną