Tatuś maluchów:

Mamusia młodszych maluchów:

Mamusia starszych maluchów:

(tu jak była młodsza)

(a tu już w ciąży)
Moderator: Junior Moderator
Pigi2012 pisze:Ja zrezygnowała z wątku o poszukiwaniu. Spotkałam kiedys fanatyków.. Tu chyba chce się pomagać zwierzętom? I tak powstanie tu wiele psełdo... Moja Pigi jest z niej i cieszę się że nie bedzie tylko maszyną do rodzenia dzieci i to w złych warunkach. Chyba lepiej kupić niż prosić sie o nowego szczurka. A klatkę kupuję w tym tygodniu i dziękuję za życzliwość ludzką...
Dlatego powinniśmy spokojnie zapewnić im jak najlepsze warunki. Widzisz ja też w momencie kiedy adoptowałam chłopców nie miałam klatki. Dzięki dobroci jednej z forumek miałam klatkę tymczasową, malutką (pożyczoną) a w międzyczasie kupiłam tu na forum większą, jak najbardziej odpowiednią dla 2 a i więcej ogonów. (kupiłam dokładnie tego samego dnia co przyjechały do mnie maluchy, choć zarezerwowałam wcześniej). I też nie adoptowałam pierwszych ogonków które wypatrzyłam, też musiałam poczekać, poszukać, ale nie żałuję. I nie obrażałam się, nie szukałam szczurków "do uratowania" z pseudohodowli, tylko w tym czasie czytałam, szukałam informacji, kompletowałam wyprawkę, szykowałam jak najlepsze warunki.Pigi2012 pisze:Jesteśmy dorosłymi ludźmi a nie dziećmi które maja kaprys na zwierzątko!!