Przygarnę szczurzyczkę Wawa!!!
Moderator: Junior Moderator
Re: Przygarnę szczurzyczkę Wawa!!!
Jak szczur powinien oddychać? Trochę szybciej niż nam się wydaje? Na pewno oddycha szybciej niż kot? No i śpi na chusteczkach i już nie zwija się w kłębek chowając główkę między nogi. śpi tak jak szczur powinien spać - na boczku
. Ale domek ogólnie nie był za mały.

- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Szczur zdrowy oddycha szybko i płytko 

Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Acha to moja zdrowa!!!!! bo oddycha szybko i jednostajnie i jak fajnie wygląda na chusteczkach
można ją pogłaskać i tak słodziutko wystawia pyszczek do głaskania. I zauważyłam że ma trochę inną skórę? Moze to od słonecznika? taka bardziej miękka i gumista? jakby trochę tłustawa? To normalne czy ją umyć?

Pigi a ja się trochę gubię. Tu piszesz, że masz maleństwo, na wątku o domach tymczasowych wypalasz ni z tego ni z owego do innej użytkowniczki czy by Ci nie oddała szczura, to jak to w końcu jest?
Wszędzie pełno Twoich postów, że chcesz szczura, mnóstwo deklaracji, często w wątkach gdzie twoje posty są zupełnie nie na temat. Zadajesz po kilka razy te same pytania.
A przy tym zero konkretów i tak naprawdę nie wiadomo czy adoptowałaś już malucha, czy nie, czy na bank już kupiłaś klatkę czy tylko napisałaś, że jesteś zainteresowana. Serio, można się pogubić....
Wszędzie pełno Twoich postów, że chcesz szczura, mnóstwo deklaracji, często w wątkach gdzie twoje posty są zupełnie nie na temat. Zadajesz po kilka razy te same pytania.
A przy tym zero konkretów i tak naprawdę nie wiadomo czy adoptowałaś już malucha, czy nie, czy na bank już kupiłaś klatkę czy tylko napisałaś, że jesteś zainteresowana. Serio, można się pogubić....
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Ja też się w tym trochę zgubiłam przyznam szczerze :/
A jam,nie przesadzaj. Dziś z forum ma iść na pocztę i zapytać się o koszt wysyłki i napisze do mnie ale i tak ją biorę. A czy adoptowałam? Jeszcze nie bo do tak małej klatki nie wpuszczę kolejnego samca. To chyba są konkrety. A czy jeśli mam swój wątek to nie mogę udzielać się w innych? Chyba mogę? A dom tymczasowy też mogę dać, prawda?

Jezu dziewczyno czytaj i pisz ze zrozumieniem.Pigi2012 pisze:A jam,nie przesadzaj. Dziś z forum ma iść na pocztę i zapytać się o koszt wysyłki i napisze do mnie ale i tak ją biorę. A czy adoptowałam? Jeszcze nie bo do tak małej klatki nie wpuszczę kolejnego samca. To chyba są konkrety. A czy jeśli mam swój wątek to nie mogę udzielać się w innych? Chyba mogę? A dom tymczasowy też mogę dać, prawda?
Napisałaś stronę wcześniej w tym wątku, że masz już i klatkę i maluszka. Potem okazuje się, że malucha szukasz dalej, w kilku wątkach, w tym tych do tego nie przeznaczonych. Na koniec piszesz, że jeszcze jednak nie masz.
W wątku o domach tymczasowych nie zająknęłaś się słowem o tym, że taki oferujesz (zresztą i tak nie masz warunków) tylko wyjechałaś z pytaniem do kogoś kto szukał DT na KILKA DNI czy nie oddał by ci szczura.
To nie są konkrety, to nie jest poważne. Wprowadza zamęt i bałagan na forum.
Pisać w innych wątkach oczywiście możesz, ale na temat i nie powielając wszędzie tego samego.
Pomijam już fakt, że na większość Twoich pytań znalazłabyś spokojnie odpowiedź na forum, wystarczy minimum wysiłku przy przeglądaniu forum i użyciu wyszukiwarki.
A to że zadaję te same pytania? Bo czasami nie dostaję odpowiedzi...

- madziastan
- Kontakt:
Pigi, ja też nie rozumiem co piszesz i to olewam. Musisz bardziej postarać się czego naprawdę chcesz i pisz tak żebysmy my zrozumieli a nie piszesz hop siup z głowy. Pisz formalnie i oficjalnie.
Może kiedyś...
To że mam kolejnego maluszka? A napisałam że już jest w domu? Jest zarezerwowany i klatka też. Ale wy się czepiacie!!! I nie mam warunków? Boże,jesteście śmieszne! Sory ale nie mam czasu na takie głupoty i czytanie ich!!!

Pigi, nie wiem ile masz lat (dam sobie prawą rękę uciąć, że nie 31 jak w profilu
) ale popatrz jak funkcjonuje forum, w jakim tonie dodawane są posty, jakim językiem posługują się forumowicze, poczytaj trochę zamiast pisać, nie wyśmiewaj nas, bo to Ty piszesz nie tak.
Zdecyduj się na jednego malucha do adopcji, skontaktuj się z właścicielem, dopytaj czy jest taka możliwośc. Skup się. Pokolei, systematycznie, konkretnie. wybierz szczura, poszukaj transportu (w odpowiednim wątku), poczytaj i zbierz informacje.

Zdecyduj się na jednego malucha do adopcji, skontaktuj się z właścicielem, dopytaj czy jest taka możliwośc. Skup się. Pokolei, systematycznie, konkretnie. wybierz szczura, poszukaj transportu (w odpowiednim wątku), poczytaj i zbierz informacje.
- madziastan
- Kontakt:
No to wystarczyło napisać ze masz zarezerowanego malucha i klatkę. My nie czepiamy, tylko chcemy zrozumieć. Nie myślimy tak jak ty.
Może kiedyś...
To ile Ty chcesz szczurów adoptować skoro dalej szukasz?Pigi2012 pisze:To że mam kolejnego maluszka? A napisałam że już jest w domu? Jest zarezerwowany
50? wystarczy? Dajcie mi spokój!!! Już znalazłam i szukać nie będę i nie piszcie co mam robić???