Na razie jedyne zdjęcie które udało mi się wkleić dzięki zacnemu telefonowi mojego brata
 Spały spokojnie..5 minut
 Spały spokojnie..5 minutOkazało się,że Alex nie jest takim tchórzem,po prostu ma takie ADHD że nie da się jej złapać. Ale pierwszy raz wdrapywała się na ramię i wchodziła do rękawa, wszystko dzięki starszej "siostrze" która pokazywała jej wszystko
 Nike lubi wchodzić do rękawa,siedzi na ramieniu,moja mama się w niej zakochała i ciągle ją głaszcze,bierze na ręce
 Nike lubi wchodzić do rękawa,siedzi na ramieniu,moja mama się w niej zakochała i ciągle ją głaszcze,bierze na ręce  Mam nadzieję że uda się w końcu i Alex złapać, bo biega jak zwykle jak oszalała
 Mam nadzieję że uda się w końcu i Alex złapać, bo biega jak zwykle jak oszalała  Przepychają się trochę na legowisku, Nike piszczy gdy Alex wciska się jej pod brzuch ale nie gryzie,nie drapie, tylko zamyka oczy i się wciska. Myślę, że jak zostawię je dziś na noc to będzie dobrze.
 Przepychają się trochę na legowisku, Nike piszczy gdy Alex wciska się jej pod brzuch ale nie gryzie,nie drapie, tylko zamyka oczy i się wciska. Myślę, że jak zostawię je dziś na noc to będzie dobrze. Alex stwierdziła że sobie pośpi,ale jak dostała kawałek ogórka to jej od razu przeszło przeszło
  Alex stwierdziła że sobie pośpi,ale jak dostała kawałek ogórka to jej od razu przeszło przeszło 

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku