Tańcząca z haszczurami
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tańcząca z haszczurami
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... nt_count=1 Dorloc sama wrzucałaś czy nie? Bo jest afera
http://szczury.org/viewtopic.php?f=7&t=37854

- harleyquinn
- Numer GG: 1877527
Dziewczynki cudownedorloc pisze:Dzięki, dzięki, wymiziam.
Z Trish pójdzie łatwo, ale te małe potworki ani myślą o mizianiu. Im tylko bieganie i harce w głowie
Dzisiaj na wybiegu wszystkie trzy postanowiły wleźć mi za koszulkę - równocześnie... Nie muszę mówić, co się działo... Myślałam, że umrę ze śmiechu. Małpiszony jedne !!

No zabawy jest co niemiara 
A jeśli chodzi o twarzoksiążkę, to spoko. Ja wrzuciłam, ale to chyba nie jest niezgodne z forum ? Chodzi o prawa autorskie, tak ?
Jeśli tak, to nie ma afery. Ja sama im udostępniłam.

A jeśli chodzi o twarzoksiążkę, to spoko. Ja wrzuciłam, ale to chyba nie jest niezgodne z forum ? Chodzi o prawa autorskie, tak ?
Jeśli tak, to nie ma afery. Ja sama im udostępniłam.
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

A tu parę zdjęć z dziś :
Trishol

Tocha

Taszkient

A tu maluchy razem

A tu chciałam pokazać, jak moja Tocha posunęła się z wiekiem... To już nie wczesny Clooney, to już Clooney lekko szpakowaty. Chociaż nie wiem, czy dobrze widać, bo zdjęcia trochę jednak rozjaśniają. W każdym razie (chyba, że mam omamy) wydaje mi się, że z dnia na dzień w oczach mi siwieje

A tu giligili Tośkę. No w końcu to ja tu rządzę !!

Dzisiaj Tośka się uparła, że tusz na rzęsach mi nie przystoi i jest chyba wyrazem brudu i robaków, bo co mi wlazła na ramię ( a leżałam sobie oparta o rękę na boku ), to mi się zabierała za ich iskanie. Musiałam ją parę razy zganiać. Co one jeszcze
wymyślą ?
Za to z kuwetki na wybiegu coraz ładniej korzystają. Nawet zbuntowana Taszka dzisiaj grzecznie poszła. Co nie znaczy, że była grzeczna do końca. Bo potem poszła grzecznie siku - wychwaliłam ją od najzdolniejszych i w ogóle, a za chwilę wyszła z kuwety i kupkę już zrobiła sobie luzacko, chociaż poprzednim razem zrobiła tam, gdzie należy. Ale myślę, że w końcu z tego wyrośnie
Trishol

Tocha

Taszkient

A tu maluchy razem

A tu chciałam pokazać, jak moja Tocha posunęła się z wiekiem... To już nie wczesny Clooney, to już Clooney lekko szpakowaty. Chociaż nie wiem, czy dobrze widać, bo zdjęcia trochę jednak rozjaśniają. W każdym razie (chyba, że mam omamy) wydaje mi się, że z dnia na dzień w oczach mi siwieje

A tu giligili Tośkę. No w końcu to ja tu rządzę !!

Dzisiaj Tośka się uparła, że tusz na rzęsach mi nie przystoi i jest chyba wyrazem brudu i robaków, bo co mi wlazła na ramię ( a leżałam sobie oparta o rękę na boku ), to mi się zabierała za ich iskanie. Musiałam ją parę razy zganiać. Co one jeszcze
wymyślą ?
Za to z kuwetki na wybiegu coraz ładniej korzystają. Nawet zbuntowana Taszka dzisiaj grzecznie poszła. Co nie znaczy, że była grzeczna do końca. Bo potem poszła grzecznie siku - wychwaliłam ją od najzdolniejszych i w ogóle, a za chwilę wyszła z kuwety i kupkę już zrobiła sobie luzacko, chociaż poprzednim razem zrobiła tam, gdzie należy. Ale myślę, że w końcu z tego wyrośnie

Panienki cudne
Już "stare grubaski" się robią, jak moje chłopaki haha 
Wszystko złapią w swoim czasie, i oby utrzymały te dobre nawyki!

Wszystko złapią w swoim czasie, i oby utrzymały te dobre nawyki!
Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
Zważyłam dziś panienki. Troszkę podrosły.
Ostatnio, czyli 25.09. - tydzień i dwa dni temu, Tasza ważyła 94 gramy, a teraz 142 (o ile waga jest w stanie zważyć coś w ciągłym ruchu)
Tośka miała ostatnio 104, teraz ma 147 - trochę mi się wydaje mała różnica w wadze, bo Tasza, to chudzielec, a Tośka już jest prawie tak długa, jak Trish. Chociaż w pewnym momencie było i 151, ale zapisałam pierwszą wartość
Za to Trish przybrała najmniej, bo poprzednio miała 137 g, a teraz 162 gramy.
Trishka okazała się największym miziem spośród całej trójki - mimo próby dziabnięcia mnie znienacka w drugi dzień pobytu. Pierwsza przybiega, pcha mi się od razu na ręce, wylizuje je i iska. No i pozwala się najdłużej głaskać i gilać paluchem.
Tośka już trochę mniej, ale też można ją pogilać i podrapać, za to Tasza tylko patrzy, żeby spierniczyć.
Ale na wybiegu wszystkie trzy co chwila włażą na mnie, albo krążą w okół mnie i iskają mi paluchy.
Dzisiaj dostałam nawet parę całusów od Trish. Tocha, jak zwykle nie może opanować się przed obgryzaniem moich paznokci. Tasza potem papuguje po niej i obie mi podgryzają... Muszę uważać, bo zostanę bez,a i tak mam każdy innej długości.
Ostatnio, czyli 25.09. - tydzień i dwa dni temu, Tasza ważyła 94 gramy, a teraz 142 (o ile waga jest w stanie zważyć coś w ciągłym ruchu)
Tośka miała ostatnio 104, teraz ma 147 - trochę mi się wydaje mała różnica w wadze, bo Tasza, to chudzielec, a Tośka już jest prawie tak długa, jak Trish. Chociaż w pewnym momencie było i 151, ale zapisałam pierwszą wartość
Za to Trish przybrała najmniej, bo poprzednio miała 137 g, a teraz 162 gramy.
Trishka okazała się największym miziem spośród całej trójki - mimo próby dziabnięcia mnie znienacka w drugi dzień pobytu. Pierwsza przybiega, pcha mi się od razu na ręce, wylizuje je i iska. No i pozwala się najdłużej głaskać i gilać paluchem.
Tośka już trochę mniej, ale też można ją pogilać i podrapać, za to Tasza tylko patrzy, żeby spierniczyć.
Ale na wybiegu wszystkie trzy co chwila włażą na mnie, albo krążą w okół mnie i iskają mi paluchy.
Dzisiaj dostałam nawet parę całusów od Trish. Tocha, jak zwykle nie może opanować się przed obgryzaniem moich paznokci. Tasza potem papuguje po niej i obie mi podgryzają... Muszę uważać, bo zostanę bez,a i tak mam każdy innej długości.

dorloc pisze:Trishka okazała się największym miziem spośród całej trójki - mimo próby dziabnięcia mnie znienacka w drugi dzień pobytu. Pierwsza przybiega, pcha mi się od razu na ręce, wylizuje je i iska. No i pozwala się najdłużej głaskać i gilać paluchem.

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
- handzia600
- Numer GG: 12805114
popieram! akzi powiedziała mi że Neska też jest pełna manier i dobrze wychowana i nie boi się niczego 

No to nie pozostaje mi nic innego, jak podziękować pani Guwernantce 

A tu mebelki, które wczoraj szyłam (podwójny hamaczek i tunel)

Może nie są tak cudne, jak te od Figo, ale moje oko cieszą. Maluchom też się chyba podobają. Przynajmniej jest kolorowo

Może nie są tak cudne, jak te od Figo, ale moje oko cieszą. Maluchom też się chyba podobają. Przynajmniej jest kolorowo

Super klata i wyposażenie! Zresztą najważniejsze, żeby maluchom się podobało. Co z tego, że zapłacisz, jak będą miały to coś w ogonku?
Zresztą jaka satysfakcja jest jak coś się zrobi samemu i na dodatek ciurki tego używają
Sama mam chęć spróbować, tylko że nie mam doświadczenia w szyciu jak na razie i to naprawdę będzie wyglądało... "kalecznie" 

Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
-
- Numer GG: 10899066
Klatka super
Dzieciaki pewno zadowolone a to najważniejsze
Moje weszły w okres buntu i każda nowa rzecz zostaje nadgryziona w ciągu godziny, już nie mam siły tego zszywać, bo one i tak poprawią po swojemu - doszłam do wniosku, że szczury mają własną wizję estetyki i z tym się nie polemizuje
dlatego nie przejmuję się tą stroną hamaków, liczy się zadowolenie smrodków, czyli to że korzystają z tego, co się im do klatki powrzuca 

saszenka
Heh, moje nie korzystały z narożnego domku, dlaczego? Otóż była w nim nieodpowiednia wentylacja! Na szczęście już to poprawiły, domek ma śliczne, nowe okienko z boku i teraz z niego nie wychodzą ;x
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...