Spółka z.o.o. ♥
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Bratka.a10
- Kontakt:
Re: Moje Kawowe Mini Stadko <:3 )~~
Kolba kukurydzy, czy kolba "szczurza"? Ja już widziałam niesienie jednej i drugiej, chociaż nie z najwyższej półki, to z klatka stoi na RTVce (jakieś 40 cm wysokości), z której też trzeba zeskoczyć - a ciężar w mordce zakłóca nieco trajektorię lotu ^^ Ale przecież nie wypuści ZDOBYCZY z zębów...
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Kolba szczurza
A najśmieszniejsze jest jak ona niesie ją w zębach i chce się wcisnąć do jakiejś dziury, ale że kolbę niesie w poprzek to nie może i tylko się obtłukuje o szafę
A jak jej kolbę zabieram to piszczy jakbym ją ze skóry obdzierała, a nie jakąś tam kolbę konfiskowała 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
zabierasz jej sens życia
To jak zabranie dziecku lizaka
aa brzydko tak

aa brzydko tak

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki

http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
- kovanaszakira
- Numer GG: 15991602
Hehehe
U mnie Gruba ostatnio chciała przecisnąć kolbę kukurydzy przez drzwiczki w jej drewnianym domku, które okazały się za małe. Myślałam, że rozniesie tą chałupkę!
Mogłam to nagrać 

Wyadoptowane: Ciastek & Chrupek
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Jakie piękne dziewuchy!! tylko pozazdrościć. wymiziać proszę ode mnie i moich paździochów!!

Za TM:Cypis
Wymiziane
Właśnie wróciłam, zaniosłam już Inkę do weta na operację
Przyszłam i pan od razu zbadał ją jeszcze raz, wymierzył dawkę znieczulenia i jak jej już wbił tą gigantyczną strzykawkę w pupkę to moje maleństwo zaczęła się wyzierać, płakać i krzyczeć
Nie wytrzymałam tego nerwowo i musiałam się odwrócić
Potem pan powiedział żebym z nią chwilkę zaczekała aż znieczulenie zacznie działać. No to poszłam do poczekalni... Już po kilku chwilach zaczęła się chwiać na nóżkach i jak się już przewracała, ale nadal próbowała wstać i chodzić rozpłakałam się
Ona wyglądała tak żałośnie, tak okropnie
To nie na moje nerwy, to nie na moje nerwy... an powiedział że szczury źle znoszą narkozę, więc po zabiegu będzie musiała leżeć w INKUbatorze, mam przyjść po nią o 19. Jak tylko wrócę to od razu napiszę wieści.

Właśnie wróciłam, zaniosłam już Inkę do weta na operację

- handzia600
- Numer GG: 12805114
Całusy dla Ineczki 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
xiao, słoneczko małe, trzymaj się, i Ty i Ineczka
Wiem coś o tym, przy każdej operacji (3 je "przeszłam") moich dzieciaków ryczałam jakby mi lizaka zabrali... Właściwie to ryczę cokolwiek by się ze szczurkami nie działo
Nie wiem jak z tym inkubatorem, może to i lepiej. Ja dostawałam szczurki po operacji nietomne i musiałam siedzieć (raz nawet ponad 10h) wiele godzin przy nich i czekać, aż się obudzą
Nie polecam nikomu, straszna sprawa czekać tyle godzin, aż dzieciak się obudzi...

Wiem coś o tym, przy każdej operacji (3 je "przeszłam") moich dzieciaków ryczałam jakby mi lizaka zabrali... Właściwie to ryczę cokolwiek by się ze szczurkami nie działo

Nie wiem jak z tym inkubatorem, może to i lepiej. Ja dostawałam szczurki po operacji nietomne i musiałam siedzieć (raz nawet ponad 10h) wiele godzin przy nich i czekać, aż się obudzą

Nie polecam nikomu, straszna sprawa czekać tyle godzin, aż dzieciak się obudzi...
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Nie przeżyła.
Łzy lecą mi ciurkiem.
Nie jestem w stanie napisać nic więcej.
Łzy lecą mi ciurkiem.
Nie jestem w stanie napisać nic więcej.
o matko! przykro mi bardzo! trzymaj się 

Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
Ineczko, skarbeczku nasz... Pamiętam dokładnie Twoje dziaby, a potem jaką miziastą kluską zaczęłaś się robić... [*] Leć Skarbie! 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]