Małe kluski do oddania Warszawa PILNE!!!
Moderator: Junior Moderator
Małe kluski do oddania Warszawa PILNE!!!
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z418928357. Jak nie znajdą nowych właścicieli trafią do zoologicznego skąd była wzięta matka. Wiem że jedna jest samiczka bo dostałam od Pani fotki. Są urocze:)

- Lustrzasia
Re: Małe kluski do oddania Warszawa PILNE!!!
skoro dostalas od Pani fotki to powinnas je wstawic 

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ca ... 8d95d.html i to też samiczka
Samce są podobno biało brązowe. To standardy. Zdjęcia nie za ciekawe.. robione telefonem.
Samce są podobno biało brązowe. To standardy. Zdjęcia nie za ciekawe.. robione telefonem.

Pigi, ja nie mogę zaoferować tymczasu dla szczurków, ale jeśli sama chciałabyś zająć się ich adopcją, to mogę pożyczyć klatkę na ten czas. Nie wiesz, czy do oddania jest też mamuśka (ewentualnie mogłabym przygarnąć mamę)?
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Musisz zadzwonić ale ja nie chcę ich adoptować ale znaleźć im dom bo trafią do zoologicznego 

-
Kochanie czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Będę w Warszawie za tydzień w weekend. A szukam właśnie dwóch małych kluch. Ile one mają? Jesteś pewna, że to samiczki? Nie chciałabym potem jak Ty musieć szukać na gwałt domku dla kolejnych maluchów, na pewno rozumiesz :(
Musisz zadzwonić do tej Pani. ja miałam od niej wziąć ale biorę od kogoś innego. Mają ponad miesiąc i ta na zdjęciu to jedna jedyna samiczka. Więc to nie moje ogłoszenie ale może jeszcze aktualne? 

Pigi, jeśli nie zajmujesz się adopcją (nie bierzesz szczurków na tymczas, nie szukasz im domów, etc), to nie rób osobnego tematu, tylko wklej link tu: http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=28610
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Pigi, a czemu sama jednej nie weźmiesz do towarzystwa dla swojej szczurci?
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
-
- Numer GG: 39273470
- Kontakt:
Pigi bierze chyba jedną od Cheruby już.
Ze mną: Dyzia Daisy Kotek: Psotka 
Za TM: Felcia [*]

Za TM: Felcia [*]