Dziś dostałam telefon od mojego taty,mieszka w Mysłakowicach koło Jeleniej Góry/Karpacza.Znalazł na śmietniku szczurka,płeć nieznana,bo nie potrafi określić,wiek nieznany.Szczurak sam garnie się na ręce,więc pewnie jest zwierzakiem oswojonym.Daje się bez problemu łapać,jest bardzo kontaktowy.Na chwilę obecną wybiłam mojemu tacie pomysł z przygarnięciem zwierzaka,bo już miał taki zamiar,ale warunków za bardzo nie ma,a tym bardziej na przygarnięcie drugiego szczuraka,bo samotny ogon to raczej szczęśliwy nie będzie
Pilnie poszukiwana jest jakaś osoba z okolic,najlepiej tu z forum,która mogłaby szczuraka przechwycić z Mysłakowic,bo mój tata nawet nie ma klatki,żeby znajdę trzymać.Został/a u niego w pracy na weekend w jakimś pudle,z zapasem jedzenia i picia.
Ja sama nawet nie mam wolnej klatki,którą mogłabym tacie podesłać,będę dopiero na święta u niego,więc jakakolwiek pomoc z mojej strony na odległość odpada,oprócz poszukania jakiejś dobrej duszyczki tu na forum,z okolic Jelonki.
Znajdzie się ktoś z okolic?Podkreślam,że sprawa dość pilna,bo szczurak nie ma w czym mieszkać i w każdej chwili może zwiać.Nocne temperatury na zewnątrz raczej nie są teraz sprzymierzeńcem szczurzych znajd

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38