Pojemnik musi być plastikowy i tak jak Wiewi mówi dziurki by maluch miał czym oddychać, wiem co mówię bo sama całą 11 tak oddawałam i do Wawy też jechały oraz do Gdańska i Poznania ogóreczek i jakiś przysmak oczywiście wskazany
Ajakiej wielkości powinno byc to pudełko na szczurka takiego małego?
jeśli ktoś chce numer do mnie czy cheruby to wystarczy napisać na pw tylko cheruby odeszła teraz od komputera z tego co zauważyłam.
kiedy maluchy będą jechać, poinformujcie ludzi, którzy będą je wieźli, żeby ich nie stawiać przy kaloryferze (może będą grzać, bo w sumie się zimno robi) i jakoś nie przykrywać, jeśli będzie ciepło, bo były takie przypadki, że szczury się po prostu ugotowały/udusiły i przyjechały martwe...lepiej dmuchać na zimne. zawsze przed tym ostrzegam, bo ta historia była naprawdę straszna, a ja sama robiłam dziewczynie wizytę przedadopcyjną dla ogonków, które tak umarły:(
Zrobiłam co napisałaś już ze dwa dni temu zarówno pisałam do ludzi z tych portali jak i na gumtree dałam ogłoszenie masakra...Jakby ktoś coś wiedział jakiś znajomy jechał to piszcie.