ODDAM KLUSKI!!! Warszawa ;)
Moderator: Junior Moderator
Re: ODDAM KLUSKI!!! Warszawa ;)
Czy to będzie może przy Polskim busie? Bo jesli tak to trafie bez problemu.
A tak nawiasem: Może i Lustrzasia jest impulsywna ale gdyby nie ona to nie wiem czy dałabym radę sama to wszystko ogarnąć (zdjęcia rozpiski transporty) i za to jestem jej bardzo wdzięczna bo dużo zrobiła dla moich klusek.
A tak nawiasem: Może i Lustrzasia jest impulsywna ale gdyby nie ona to nie wiem czy dałabym radę sama to wszystko ogarnąć (zdjęcia rozpiski transporty) i za to jestem jej bardzo wdzięczna bo dużo zrobiła dla moich klusek.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36682 - Moje mordki <:3~

Moje słoneczka za TM: Myszka,Kasia,Bułka,Muzin[*] [/color][/size][/b]
Ja kompletnie nie znam Warszawy
Wiem tylko tyle ile on mi powiedział, czyli to co pisałam.\
A co do Lustrzasi, jestem pewna, że bardzo pomaga Ci organizacyjnie i to jest super, chodzi jedynie o sposób wypowiadania się na forum i via PW, a ten zraża użytkowników i do niej i do Ciebie.

A co do Lustrzasi, jestem pewna, że bardzo pomaga Ci organizacyjnie i to jest super, chodzi jedynie o sposób wypowiadania się na forum i via PW, a ten zraża użytkowników i do niej i do Ciebie.
- Lustrzasia
Po prostu niektórzy ludzie mają zwyczaj wmawiania ludziom faktom o nich, nawet gdy nie widzieli ich na oczy:)
A wracając do kluch : obgryzają mi brystol przyklejony za klatką :c (z względów higienicznych przyklejony jest
)
A wracając do kluch : obgryzają mi brystol przyklejony za klatką :c (z względów higienicznych przyklejony jest

Lustrzasia, ale patrząc obiektywnie, tu było i jest dużo niejasności i nic dziwnego, że ludzie są podejrzliwi i chcą wyjaśnień. W tej sytuacji należy spokojnie odpowiedzieć na pytania a nie obrażać albo odpowiadać agresywnie.
jej, już jutro o tej porze maluchy będą u mnie. Niesamowite. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie ok. Jestem jakaś pełna obaw.
jej, już jutro o tej porze maluchy będą u mnie. Niesamowite. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie ok. Jestem jakaś pełna obaw.
- Lustrzasia
nie będę tego tematu poruszać publicznie bo jak zwykle mnie poniesie i nagadam na niektóre fabryki wymysłów.
Będą będą
moje to adhd wiec uwaga, ostrzegam 
Będą będą

Dobrze, więc daj znać jutro, tylko podpisz się nickiem bo z wszystkimi numerami mam istny sajgon i nie chcę się pogubić 
Wiem, jednak nie odpowiadam za to co pisze i nie mam takiej władzy by zmuszać ją do wypowiadania się w inny sposób, każdy kto potrafi patrzeć winien był zauważyć, że reakcja impulsywna występuje wtedy, gdy ktoś inny wypowiada się w napastliwy sposób. Naturalną reakcją człowieka jest obrona przed atakiem, z tym, że każdy robi to w inny sposób, Lustrzasia, na tyle na ile ją znam, pierwsza nigdy nie wszczyna kłótni.

Wiem, jednak nie odpowiadam za to co pisze i nie mam takiej władzy by zmuszać ją do wypowiadania się w inny sposób, każdy kto potrafi patrzeć winien był zauważyć, że reakcja impulsywna występuje wtedy, gdy ktoś inny wypowiada się w napastliwy sposób. Naturalną reakcją człowieka jest obrona przed atakiem, z tym, że każdy robi to w inny sposób, Lustrzasia, na tyle na ile ją znam, pierwsza nigdy nie wszczyna kłótni.

ok
Ja tu naprawdę nie jestem do nikogo nastawiona anty 
Lustrzasia, dogadają się z moimi szajbusami
(imię mamy - Szajba - do czegoś zobowiązuje ;P ) mam nadzieję, że mi klatki nie rozniosą 
Cheruby jak będę wysyłać PW to będziesz widziała od kogo a jakby co to będę dzwonić
A ewentualnie to smsa podpiszę nickiem 
tylko ogonków nie pomyl
w tym zamieszaniu 

Lustrzasia, dogadają się z moimi szajbusami

Cheruby jak będę wysyłać PW to będziesz widziała od kogo a jakby co to będę dzwonić

tylko ogonków nie pomyl

Ja wiem, jedynie mówię co myślę:)
Powiem Ci szczerze, że i ja strasznie boję się jutra, postaram się to ogarnąć najlepiej jak mogę ale powiem, że wszystko dokładnie spamiętać to dla mnie spora presja:) a i btw. dopisz wtedy do wiadomosci raz jeszcze które szczurki Ci rezerwowałam bo moja pamięć jest dobra lecz krótka niestety, a nie chce sie przekopywać jeszcze raz przez te wszystkie wiadomości i posty:P
A jeśli o maluchy chodzi to są bardzo przyjazne strasznie tulą się do starszych szczurów i potrzebują dużo uwagi:)
Powiem Ci szczerze, że i ja strasznie boję się jutra, postaram się to ogarnąć najlepiej jak mogę ale powiem, że wszystko dokładnie spamiętać to dla mnie spora presja:) a i btw. dopisz wtedy do wiadomosci raz jeszcze które szczurki Ci rezerwowałam bo moja pamięć jest dobra lecz krótka niestety, a nie chce sie przekopywać jeszcze raz przez te wszystkie wiadomości i posty:P
A jeśli o maluchy chodzi to są bardzo przyjazne strasznie tulą się do starszych szczurów i potrzebują dużo uwagi:)

A i jeszcze jedno, lepiej napisz mi smsa niz posta na forum bo nie mam w zwyczaju wstawać o tak wczesnej pogańskiej godzinie i boje się zeby nie zaspać, a telefon napewno mnie obudzi:)

Kurcze znowu coś pokiełbasiłam, to spince mam podać szczurka o tej 8 rano wszystko mi sie już plącze, przepraszam hehe 

- Lustrzasia
mówię Wam, macie na co czekać <3 maluchy są takie rozkoszne i pchają się na ręce (a jak rosną!)
-
- Numer GG: 10899066
No ja cała jestem poddenerwowana jakoś
a Chłopaki maja lekkie opóźnienie na trasie
no ale do 9 powinni chyba sie wyrobić by odebrać kluskę

-
- Numer GG: 10899066
nie chyba nie podobno ma blisko na dworzec ja mam jej dać znać o której chłopaki będą opcja była miedzy 8 a 9 ale jadą