Noovaa ja już głupieje więc musimy ustalić dobrą dawkę dla brzdąców. Mówiłam że one mi na 4-5 tyg nie wyglądają ... Chyba że było ich dużo i dlatego są takie małe ale wątpliweIvermektyna jest trucizną, więc lepiej uważać.
ODDAM KLUSKI!!! Warszawa ;)
Moderator: Junior Moderator
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Re: ODDAM KLUSKI!!! Warszawa ;)
one są poprostu źle wykarmione mialam Mimi ze stada wszytskie dwa razy większe ona dwa razy mniejsza, ale kurcze i tak byla więsza od tej twojej.

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

Pokazywałam fotki Nakashy i razem doszłyśmy do max 3,5 tygodnia. Insectin też mam ze sobą ... i wagę elektroniczną, podamy co wolisz
Miałam prawie 4ro tygodniowe teraz, źle wykarmione, 4miot z rzędu mamy, chude maluchy. I nawet proporcje łap do ciała były inne. Zważymy i zobaczymy. Moje wychudzone 4ro tygodniowe bez 3 dni ważyły 50-53g.
Dalej uważam że insectin w takiej sytuacji jest najbezpieczniejszy, bo on się nie wchłania. Zabija tylko pasożyty zewnętrzne - wszoły.

Miałam prawie 4ro tygodniowe teraz, źle wykarmione, 4miot z rzędu mamy, chude maluchy. I nawet proporcje łap do ciała były inne. Zważymy i zobaczymy. Moje wychudzone 4ro tygodniowe bez 3 dni ważyły 50-53g.
Dalej uważam że insectin w takiej sytuacji jest najbezpieczniejszy, bo on się nie wchłania. Zabija tylko pasożyty zewnętrzne - wszoły.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- handzia600
Ja obstaję za tym że insectin nie jest dobrym lekiem , śmiem tak twierdzić bo sama go u moich śp. szczurów stosowałam. Nic nie pomagał. Ale dojdziemy do porozumienia
Ja niestety nie mam wagi gramowej i nie mogę zważyć kluch

Ja niestety nie mam wagi gramowej i nie mogę zważyć kluch
Mówię że mam ze sobą i ją do Ciebie zabieram 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *

Mała Mi uciekła ...

- handzia600
ok czekamy w takim razie 

noovaa, jubilerska waga by się przydała na takie chuchro 
swoją drogą, jeśli one mają wszoły od urodzenia, to to też mogło mieć wpływ (i to spory) na ich rozwój i może dlatego takie miniaturowe, wolniej się rozwijają, więc proporcje nie te...

swoją drogą, jeśli one mają wszoły od urodzenia, to to też mogło mieć wpływ (i to spory) na ich rozwój i może dlatego takie miniaturowe, wolniej się rozwijają, więc proporcje nie te...
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
- handzia600
Powiedzcie że to babeczka <3
- Paul_Julian
- Kontakt:
A dziurek nie dasz rady policzyć ? Tak najłatwiej.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Siouxsie, a dasz radę wrzucić jakieś zdjęcie, żeby maluszek nie był tak rozciągnięty? Mi i dziewczynom na SB wygląda na chłopca, ale najprościej będzie policzyć dziurki, tak jak napisał Paul.
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Właśnie sprawdzałam że między dziurką "dupną" a "dzyndzołkiem"
nie ma innych dziurek.
Jest mi cholernie przykro...

Jest mi cholernie przykro...
masz linijkę zmierz ile jest milimetrów odstępu

Mała Mi uciekła ...