Trzy szczurki do oddania. PILNE

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Sylwunia999

Trzy szczurki do oddania. PILNE

Post autor: Sylwunia999 »

Od kilku miesięcy opiekuję się trzema szczurkami, jednak w tym czasie obserwowalam u siebie nasilenie alergii. Na początku nie byla tak dokuczliwa, jednak aktualnie nawet krótki kontakt ze szczurkami powoduje u mnie zaczerwienienie skóry i swędzenie. Jestem w ciąży, więc teraz jest mi szczególnie ciężko opiekować się zwierzętami, na które mam tak silną alergię.

W związku z tym poszukuję szczurkom nowego, dobrego domu. Jest to trzech chłopców - 2 młode i jeden w pełni dorosły. Do oddania tylko odpowiedzialnej osobie. Raczej nie dla dzieci. Jeden ze szczurów jest po ciężkich przejściach, adoptowałam go i po jakimś czasie zaufał mi na tyle, ze daje się dotykać i już się mnie nie boi. Nie ukrywam jednak, że potrzebuje on cierpliwości i wyrozumiałości. Zależy mi zatem na osobie, która kocha zwierzęta tak bardzo jak ja :) Pozostałe dwa szczury są bardzo miłe, towarzyskie i nie boją się ludzi.

Wolałabym nie rozdzielać szczurków, bo tworzą stadko. Ale o tym mozna porozmawiac, więc w razie pytań proszę o kontakt.

Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która zechce dać domek moim szczurkom. Służę radą i pomocą.

PS Do szczurków mogę dodać klatke, jest w średnim stanie, ale spokojnie da się ja użytkowac. Mam jeszcze dwie klatki, ale są za male dla więcej niż jednego szczurka.
Mozliwe również oddanie specjalnego transportera - przy adopcji wszystkich trzech.
anka28

Re: Trzy szczurki do oddania. PILNE

Post autor: anka28 »

Najlepiej wstaw zdjęcia chłopaków i napisz koniecznie z jakiego miasta jesteś :)
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
anka28

Post autor: anka28 »

zdjęcia najlepiej wrzucić np w imageshack a tu wkleić wygenerowane kody na forum :)
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
Sylwunia999

Post autor: Sylwunia999 »

Szczurki znalazły domek. Nie wiem, jak mogę usunąć temat...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”