Rozbrykany duet Lilien - Zakończona przygoda.

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Lilien
Numer GG: 8356274

Re: Borsuk i zakichaniec

Post autor: Lilien »

Dziewczynki są wyrośnięte ładnie ::) Obie są duże, a właśnie jak tam ich siostrzyczka się miewa i reszta twojego szalonego stadka?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
anka28

Post autor: anka28 »

normalnie porządny kawałek baleronu O0
przy haszczankach Jay wygląda jak szafa,jeszcze trochę a się w drzwiczkach nie mieści ;D
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
anka28

Agusta twoja szczurcia i mała devlish wagowo plasowały się równo pomiędzy Zosią a największą Jay tej to tucząca dieta najmocniej szła w boczki i widać ma taka tendencję :P ładnie poproszę o raport wagowy ;)
Awatar użytkownika
Lilien

Cóż, Aniu przynajmniej widzisz że ich nie głodze :) Są najedzone, zdrowe, sierść im błyszczy i wszystko jest z nimi ok. Raport wagowy jutro będzie. Wczoraj było zabawnie gdy czyściłam klatkę, ze wzgledu że niemal cała się do niej wsuwam by poprzecierać półeczki dziewczynki stwierdziły że zostane nowym placem zabaw jak już weszłam do nich w odwiedziny. Biegały po mnie wszędzie, ręce, ramiona, plecy głowa zaczepianie. Prawdziwa zabawa jednak się dopiero rozkręciła, gdy Jay wyniuchała że duża ilośc materiału przy dekoldzie mojej bluzki jest świetną kryjówką! Jak weszła Jay tak zaraz za nią wlazły wszystkie i zaczeło się, rozpychanie, wyrzucanie się nawzajem żeby było więcej miejsca. Dawno tak wyłaskotana nie byłam, ale że dziewczynki dobrze się bawiły to im nie przerywałam. Dostałam nawet od Jay buziaka! ;D biegały szalały lizały podgryzały, ale zabawa musiała się zakończyć gdy zaczęły bluzkę podgryzać bo przecież wyjścia były za małe! Dostały eksmisje, na pocieszenie oszeszki ziemne w skorupkach i tak minął nam kolejny dzień :)
Awatar użytkownika
Agusta

Post autor: Agusta »

Mojee dziołchy mają się bardzo dobrze :) Aktualnie śpią wszystkie jedna na drugiej :)
Nie mam kiedy porobić im zdjęć ale może niedługo mi sie to uda jak będę na urlopie ;)
Moje Puchate: Milu Lilu Jadwiga Beza Ważka < : ) ~~
...::: Zajrzyj do nas :::...
Awatar użytkownika
Lilien

Zdjecia zrob koniecznie:) Moje dziewczynki wlasnie zostaly zwazone i na dzien dzisiejszy 8.10.2012 wyglada to tak:

Zosia - 300g.
Jay - 400g.
Lili - 200g.
Roxy - 250g.
Awatar użytkownika
Agusta

Jay jaki trol :P Nieźle :) Szkoda że ja nie mam gdzie swoich zważyć... Aż ciekawa jestem ile by waga pokazała :P
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Hohoho, Jay przoduje, uważaj bo będzie grubas z niej niezły! :P
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Lilien

Agusta ja użyłam wagi kuchennej chociaż dziewczyny się kręciły to udało mi się je ustawić i zważyć bez wiekszych problemów. Zobacz Xiao jak ona wygląda na zdjęciach z przed kilku dni :) Moja kluska :-* Zosia jeszcze troche i ją dogoni, a Roxy i Lili to niejadki jakieś :)
Awatar użytkownika
Agusta

No właśnie Kochana chodzi o to że ja posiadam w domu tylko wagę łazienkową :-[
Nie wiem od kogo mogłabym pożyczyć, ale czycham na jakąś promocje w markecie to sobie kupię taką wagę i po problemie ;)
Awatar użytkownika
Lilien

Ja też miałam z tym problem, sama nie miałam ale w końcu udało mi się pożyczyć :) Ewentualnie przeszłabym się do weta, ale póki co nie mam kasy żeby się tam wybrać, więc ważenie odbyło się sposobem domowym. Muszę w końcu porządnie umeblować dziewczynom klatke, bo okrpne pustki u nas panują, a jak oglądam niektóre zdjęcia/filmiki klatek innych to aż sama bym chciała, żeby nasza tak wyglądała. Muszę chyba wykrzesać troche więcej inwencji twórczej i pokombinować. :)
anka28

400 to jest ok ale musisz pilnować wagi,jeśli masz wagę kontroluj raz w miesiącu bo jak na te 5 miesięcy szybko przytyła :)
200 to bardzo malutko,u mnie najmniejsza najbardziej ruchliwa ważyła w podobnym wieku 280 i wyglądała jak półszczur.
Awatar użytkownika
Agusta

Ja do swojego szczurzego weta mam 50 km bo u mnie w mieście nie ma konkretnego więc zawsze muszę do Olsztyna jeździć ale po to by je zważyć nie będę lecieć. Kiedyś przy okazji. Szkoda mi też je wlec wszystkie :)
Awatar użytkownika
Lilien

Agusta, a twoja mama nie ma takiej wagi ? Ewentualnie sąsiadka ::)
Nasza Jay to taka klusiowa Hilda ;D Będziemy pilnować nie martw się. A co do mojego niejadka, to już sama nie wiem. Nadal ją karmie osobno, i chyba zaczne karmić kaszką jakąś żeby przytyła troszkę. Ja jeszcze jej jutro zęby sprawdze, ale nie wydaje mi się, żeby to miało coś wspólnego. Ona zawsze była taka mała i drobna i chyba już taka zostanie Tak samo jak Roxy. One są poprostu mniejsze.
Awatar użytkownika
Agusta

Mama też nie ma takiej delikatnej, ma tylko taką która waży od 500g i nie jest zbyt dokładna :-\ Mam dziwnych sąsiadów, nie pytałam :P

Ja swoim podaję najczęściej VL Rat Nature i tylko Lilu się na niej spasła, a reszta nie. No i Jadźka trochę bo non stop wcina.
Beza ma brzuszek ale nie jest za duża, Ważkusia zaczyna rosnąć ostatnio :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”