Gryzie
Moderator: Junior Moderator
-
MiłośnikSzczurków
Gryzie
Hej, dziś od razu pytanie- moja Miła taka nie była
ostatnio lekarz kazał ją tuczyć- kiedy rozpocząłem miła zaczęła mnie gryźć zawsze w palce, gdy jej go podłożę i ciągnę to ona za nim idzie- wgl zrobiła się taka żywa a to akurat dobrze, jak jej dam ołówek to też gryzie 
Miła + Coffe = kochane szczuraski!
Re: Gryzie
Ale o co chodzi? Bo strasznie niejasno napisane.
Lekarz kazał Ci utuczyć trochę szczurka i jak zacząłeś karmić ją z ręki to teraz Cię gryzie jak tylko dasz jej palec? Nie karm jej z ręki.
Lekarz kazał Ci utuczyć trochę szczurka i jak zacząłeś karmić ją z ręki to teraz Cię gryzie jak tylko dasz jej palec? Nie karm jej z ręki.

-
MiłośnikSzczurków
No odkąd zacząłem ją tuczyć, to się rozbrykała i mnie gryzie w rękeAnex pisze:Ale o co chodzi? Bo strasznie niejasno napisane.
-
Hanka&Medyk
Gryzie-szczypie, czy gryzie robiąc krzywdę? Jeśli szczypie, to zdrowy objaw - znaczy, że mysza chce się z Tobą bawić.
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
-
MiłośnikSzczurków
Ona gryzie aż do krwi...Hanka&Medyk pisze:Gryzie-szczypie, czy gryzie robiąc krzywdę? Jeśli szczypie, to zdrowy objaw - znaczy, że mysza chce się z Tobą bawić.