Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Piękne chłopaki Ja tez podaję jeszcze kaszkę i nawet "staruchy" bardzo ją lubią
Klatka dla chłopaków to istny szał Wiewi one tam mają jak w raju Buziaki od rodzinki
dziękujemy, dziękujemy A klatkę i tak za jakieś 1,5 - 2 miesiące wymieniamy na większą i tą albo dostawimy albo sprzedamy, sama nie wiem
A ja wpadłam w szyciowy szał, moim ideałem jest ta klatka : [/url] FN Full by Vociferous, on Flickr
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko wątek bazarek
za TM: Sammy[*]
oooo dzięki! Polarki nie są konieczne, zawsze można włożyć między bawełnę ocieplinę i też będzie ciepło Ocieplinę mam
Muszę się po wypłacie wybrać do Ikei Boszsz zbankrutuję, wrzesień klatka i cała wyprawka, październik tkaniny, dodatkowe poidełko i pewnie jeszcze jakieś pierdółki, listopad/grudzień kolejna klatka. Nie biorę pod uwagę standardowych wydatków na karmę itd No i wyprawki do szkoły dla syna we wrześniu....
no maszyna świetna sprawa. Moja mama marzyła wiele lat, w końcu kilka lat temu z mężem jej kupiliśmy na gwiazdkę i co? I stała ze dwa lata nie ruszona, a bo to oczy bolą, a bo to czasu nie ma, abo coś tam, w końcu się wkurzyłam i pożyczyłam na wieczne nieoddanie samouk jestem totalny ale bardzo lubię szyć
Chociaż marzy mi się porządniejsza bo jak szyję np. torebki z filcu to w miejscach gdzie mam 2-3 warstwy grubego filcu mam problemy No i hafciarka mi się marzy, ale na to raczej nie ma szans bo to kilka tyś ...
No nad tym też się już zastanawiałam Trzeba mieć spory zapas tych wszystkich tkanin i akcesoriów Bo wyjąć wszystkie tkaniny i wrzucić do pralki to nie problem, poukładać pierdółki też w sumie
Handzia wszystko co mam w klatce to szyte przeze mnie Muszę uszyć kolejny domek bo jeden teraz w praniu i mają tylko ten zielony na dole.
No chyba,że chodziło Ci o inne rzeczy które uszyłam niż szczurze szmatki ;p