A jakby coś się działo, to 17.10 i tak idziemy do dra Barana na kontrolę po operacji Kokosa, więc wezmę też szczylki
 A jakby coś się działo, to 17.10 i tak idziemy do dra Barana na kontrolę po operacji Kokosa, więc wezmę też szczylki 
Moderator: Junior Moderator

tylko pewnie dziewczyny chcą się dowiedzieć od czego ta martwica.
 tylko pewnie dziewczyny chcą się dowiedzieć od czego ta martwica.
 Jestem nowa ale miałam już do czynienia ze szczurkami i teraz poszukuję jakiejś perełki o adopcji . Możesz mi powiedzieć jakieś konkrety odnośnie adopcji i wymagań,będę wdzięczna...
 Jestem nowa ale miałam już do czynienia ze szczurkami i teraz poszukuję jakiejś perełki o adopcji . Możesz mi powiedzieć jakieś konkrety odnośnie adopcji i wymagań,będę wdzięczna...anka28 pisze:Pozwolę sobie zacytować:xxx pisze: Wszystkie zainteresowane adopcją osoby, proszę o PW z odp. na poniższe pytania :
1. Czy podpiszesz umowę adopcyjną, tym samym czy jesteś osobą pełnoletnią? ( mogę przesłać do wglądu na mejla)
2. Jak duża będzie klatka w której szczur/y będą mieszkały?(proszę podać wymiary klatki, najlepiej dołączyć zdjęcie) Jakie jest/będzie jej wyposażenie?
3. Jak często wybiegi, na jak długo i gdzie ?
4. Czy w razie choroby szczurek będzie miał opiekę wet. znającego się na jego leczeniu? ( proszę to jakoś uzasadnić. np. tak mam wet. który z powodzeniem leczy moje szczury bo pomógł tu a tu...itp, itd.)
5. Czym karmisz/będziesz karmić swoje szczury? (proszę wymienić konkretne marki karmy, dodatki etc.)
6 Oczywiście czy szczur będzie miał towarzystwo, w jakim wieku i jakiej płci?
7. Czy w domu są małe dzieci, inne zwierzęta?
8. Na jakiej ściółce trzymasz/będziesz trzymać szczury ?
9. Czy wychodzisz/zamierzasz wychodzić z szczurami na tereny otwarte, np park, las, pole ? bądź na dwór ( gdzie)?
10. Czy na czas Twojego wyjazdu, szczur/y będzie/będa miał/y opiekę zaufanej osoby wiedzącej jak się nim/i zajmować?
 To się zabieram za ankietę jak tak
 To się zabieram za ankietę jak tak