Znalezione przy śmietniku szczurki ze schroniska
Moderator: Junior Moderator
Znalezione przy śmietniku szczurki ze schroniska
http://dla-ciebie.eu/node/2110
Może ktoś z Wrocławia by dał DT/DS? Wszyscy wiemy jakie warunki panują w schronisku, a szczurki zasługują na spokojną starość.
Ja mam komplet DTciaków.
W piątek oferuję transport do Wałbrzycha.

Może ktoś z Wrocławia by dał DT/DS? Wszyscy wiemy jakie warunki panują w schronisku, a szczurki zasługują na spokojną starość.
Ja mam komplet DTciaków.
W piątek oferuję transport do Wałbrzycha.
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...

Re: [Schronisko Wrocław]2 samiczki i 2 samce DT/DS
Kurcze, u mnie też miejsca brak  Dopóki bezogonki nie pojadą, nie moge wziąć więcej tymczasów.
 Dopóki bezogonki nie pojadą, nie moge wziąć więcej tymczasów.

Dopóki bezogonki nie pojadą, nie moge wziąć więcej tymczasów.
 Dopóki bezogonki nie pojadą, nie moge wziąć więcej tymczasów.Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Rozumiem   Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się odezwie i pomoże, szkoda mi ciurów...
 Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się odezwie i pomoże, szkoda mi ciurów...

Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się odezwie i pomoże, szkoda mi ciurów...
 Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się odezwie i pomoże, szkoda mi ciurów...Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Wzięłabym baby, ale kurcze klatki nie mam ..:/

łobuzują: Kaśka, Miszka, Emilka, Furia, Adelka, Łatka, Floyd, Julian, Johny 
łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż

łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż
Ja mam klatkę (nie jakąś cudowną, ale dla dwóch lasek ok) tylko z kolei nie mam w pokoju ani na nią miejsca, ani zgody na DTciaki na razie - jakby co mogę ją pożyczyć na czas nieokreślony (i nawet uszyć kilka hamaków do niej) 

Wyszukiwarka nie gryzie

O, to byłoby super   To co papala, bierzesz babeczki na DT?
 To co papala, bierzesz babeczki na DT? 

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

- 
				Starsza Pani
A może jakiś DT w Wawie by się dla chłopaków znalazł? Dowiem się dziś, czy byłby dla nich transport (w najbliższą niedzielę) i dam znać. Ale dom musi się znaleźć do czwartku.
Transporter bym dała.

Transporter bym dała.
Jeśli jakimś cudem znalazł by się pod koniec przyszłego tygodnia transport do Szczecina to mogę wziąć chłopców/ dziewczynki na tymczas. Chłopcy z możliwością DS  Ewentualnie jeśli transport byłby wcześniej to poproszę kogoś o przetrzymanie łobuzów na te kilka dni.
 Ewentualnie jeśli transport byłby wcześniej to poproszę kogoś o przetrzymanie łobuzów na te kilka dni.

Ewentualnie jeśli transport byłby wcześniej to poproszę kogoś o przetrzymanie łobuzów na te kilka dni.
 Ewentualnie jeśli transport byłby wcześniej to poproszę kogoś o przetrzymanie łobuzów na te kilka dni."Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek." — William Ralph Inge

Transport Wrocław -> Poznań da sie załatwić, w razie czego ;>

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
Ze Szczecina do Poznania to już całkiem niedaleko 

"Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek." — William Ralph Inge

Dziewczyna z chomiczego forum jeździ co weekend Wrocław - Poznań - Wrocław, więc zostałoby tylko znaleźć dalszy fragment.

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
Być może będę miała transport z Poznania do Szczecina w przyszłą niedzielę   Nina czy możesz mi podać nick dziewczyny, która mogłaby je przewieźć na trasie Wrocław- Poznań?
 Nina czy możesz mi podać nick dziewczyny, która mogłaby je przewieźć na trasie Wrocław- Poznań?

Nina czy możesz mi podać nick dziewczyny, która mogłaby je przewieźć na trasie Wrocław- Poznań?
 Nina czy możesz mi podać nick dziewczyny, która mogłaby je przewieźć na trasie Wrocław- Poznań?"Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek." — William Ralph Inge

Starsza Pani, ja mogłabym dać chłopakom DT, ale niestety tylko tyle mogę zaoferować bo mam babskie stado  Jestem z Warszawy.
 Jestem z Warszawy.

Jestem z Warszawy.
 Jestem z Warszawy.Re: [Schronisko Wrocław]2 samiczki i 2 samce DT/DS
A o z samiczkami? Wiadomo w jakim są wieku?

Bardzo Wam dziękuję za odzew!   Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i za kilka dni, góra tydzień szczurki będą miały DT/DS.
 Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i za kilka dni, góra tydzień szczurki będą miały DT/DS.

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i za kilka dni, góra tydzień szczurki będą miały DT/DS.
 Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i za kilka dni, góra tydzień szczurki będą miały DT/DS.Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin