A zapędy do alfowania to Zorza też ma... chyba wszystkie te kluski takie rządne władzy (tylko Zorza chcieć chce, ale na razie dostaje cięgi od starszych bliźniaczek)
Moderator: Junior Moderator

Na początku miała zapędy na alfę, ale teraz ciągle cięgi od reszty dostaje, nawet moje Małe Autystyczne daje Hunteruni radęErika2012 pisze:wlasnie ogladalam Twoj temacik i mialam napisac to samoAramis bez problemow zostal alfa moze twoja Szczurzynka ma cos wspolnego?

nasz temacik
 nasz temacik 

Wszystko już dobrze?
  Wszystko już dobrze? nasz temacik
 nasz temacik musialam ich rozdzielic na kilka dni zeby Atos mogl odpoczac i zeby ranki na gardle sie zagoily troche
  musialam ich rozdzielic na kilka dni zeby Atos mogl odpoczac i zeby ranki na gardle sie zagoily troche  

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  bylismy u weta na szczescie nic waznego nie zostalo uszkodzonego.
  bylismy u weta na szczescie nic waznego nie zostalo uszkodzonego. To może faktycznie lepiej ich wykastrować? Współczuję Ci, ja tu na zawał padam jak się moje gnojki troszkę mocniej pobawią, takiego gryzienia jak u Ciebie to chybabym nie wytrzymała. No i w ogóle dziwne, że bracia przecież a tak się tłuką :/
  To może faktycznie lepiej ich wykastrować? Współczuję Ci, ja tu na zawał padam jak się moje gnojki troszkę mocniej pobawią, takiego gryzienia jak u Ciebie to chybabym nie wytrzymała. No i w ogóle dziwne, że bracia przecież a tak się tłuką :/ nasz temacik
 nasz temacik