Beza znów się wystawiła właśnie i nasikała za klatkę, poszła fontanna, no co za wredna...
Agustowe Pusiaki! =)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Agustowe Pusiaki! =)
Być może i tak
Ja staram się dawać wszystko co dobre dla nich i starannie myję, układam na miseczce jak dla siebie
Często owoce polewam jogurtem albo kaszką dla dzieci, lepiej wcinają
Ale potem syf w klatce 
Beza znów się wystawiła właśnie i nasikała za klatkę, poszła fontanna, no co za wredna...
Ja tam już się przyzwyczaiłam, że Zenek nie jest taki jak reszta chłopaków. I wiem, że pewnie do końca nigdy mi nie zaufa, ale cieszy mnie nawet najmniejszy gest z jego strony
I w tym pewnie jest jego cały urok 
Jadźka i tak zrobiła duży postęp, a pewnie jeszcze nie raz Cię mile zaskoczy
Kurcze jak szybko te Twoje stadko się powiększyło. Zaległości mam spore
Głaski i buziaki dla dziewczyn przesyłam!
Jadźka i tak zrobiła duży postęp, a pewnie jeszcze nie raz Cię mile zaskoczy
Kurcze jak szybko te Twoje stadko się powiększyło. Zaległości mam spore
Głaski i buziaki dla dziewczyn przesyłam!
Ja się cieszę że mogłam Jadzi choć trochę pomóc by żyło jej się lepiej
No i widzę że w towarzystwie dziewczyn jest szczęśliwa
A to że za mną nie przepada nie szkodzi 
Dolne lewe wygląda kosmicznie, w głowie się kręci ^^
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Ale te szczury wstrętne! jak one mogą się tak nie słuchać?! No jak ? Paskudy...ale jaaaakie ładneAgusta pisze:Ze zdjęciami kiepsko, nie jestem w stanie zrobić dobrego zdjęcia tym małpom
Biegaja nie pozują i się nie słuchają
Wymiziaj i wyczochraj wszystkie dziewuszki:)

No ja właśnie nie wiem jak one tak mogą!
Wymiziane na dobranoc :*
Wymiziane na dobranoc :*
dokładnie to samo poczułamArau pisze:Dolne lewe wygląda kosmicznie, w głowie się kręci ^^
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
To tylko ściana 
No nawet szczury próbują się po niej wspinać 
Hej Ho! 
Odkurze troszkę temacik, a co
Ważka zaczęła rosnąć, ale i też dostrzegam że robi się jeszcze bardziej ciekawska. Jak gdzieś biegną to zaczyna wyprzedzać Milu, a zwykle była za nią w tyle. Chodzi tam gdzie się jej podoba, a kiedyś łaziła tylko za dziewczynami. Po prostu nabiera odwagi wraz z wzrostem
Cieszę się bo szkoda mi jej było jak zawsze szła na końcu, taka malutka i niewinna.
Jadwiga lubi czochranko karczku, aż oczka mruży
Tylko zawsze robię tak by nie wiedziała że to ja ją dotykam, bo gdyby się zorientowała to raz że jednak by nie lubiła czochranka, a dwa to że by mnie udziabała
Bezik ma swój świat, zawsze biega jak reszta śpi, czasem się bidula zawiesza, rozmyśla i może sie godzinami wpatrywać w człowieka wisząc w koszyczku. Ale urwisek z niej, tnie mi wszystkie uchwyty od polarowych mebelków!
Lilunia potulna i kochana, delikatna i nieśmiała jak zawsze :* Większa od Milu, miziak jeden.
A Milunia to kapitan całej załogi, pcha się w nieznane! Mogła by mnie non stop wciągać do klatki za bluzę i było by jej dobrze
Kochana wredotka.
Pozdrawiamy wszystkich
Odkurze troszkę temacik, a co
Ważka zaczęła rosnąć, ale i też dostrzegam że robi się jeszcze bardziej ciekawska. Jak gdzieś biegną to zaczyna wyprzedzać Milu, a zwykle była za nią w tyle. Chodzi tam gdzie się jej podoba, a kiedyś łaziła tylko za dziewczynami. Po prostu nabiera odwagi wraz z wzrostem
Jadwiga lubi czochranko karczku, aż oczka mruży
Bezik ma swój świat, zawsze biega jak reszta śpi, czasem się bidula zawiesza, rozmyśla i może sie godzinami wpatrywać w człowieka wisząc w koszyczku. Ale urwisek z niej, tnie mi wszystkie uchwyty od polarowych mebelków!
Lilunia potulna i kochana, delikatna i nieśmiała jak zawsze :* Większa od Milu, miziak jeden.
A Milunia to kapitan całej załogi, pcha się w nieznane! Mogła by mnie non stop wciągać do klatki za bluzę i było by jej dobrze
Pozdrawiamy wszystkich
hmmm a może by tak październikową sesję zdjęciową wrzucić,choćby taką malutką 
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
Wrzucę w przyszłym tygodniu bo będę miała urlop
Na 100% by można było pocieszyć oczysssska 
Także zaglądać, zaglądać bo będą napewno!
Także zaglądać, zaglądać bo będą napewno!