Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dzięki. Pewnie skorzystam niebawem, bo nie jestem zbyt śmigła w tych graficznych programach. A żałuję... Tylko sama nie wszystko potrafię rozgryść, a niestety za moich czasów nie było informatyki w szkole... Ale za to ruski obowiązkowo, tfu. I tak, na złość, nie pamiętam go ni w ząb. O, taka jestem
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Jest też taki program jak Paint.net i jest bardziej rozbudowany niż Paint, a prosty w obsludze
Ale wracając do tematu chłopaków - są uroczy! I widzę, że chłopcom wszystkim się urosło Najśmieszniejsze jest to, że męskość rzeczywiście rośnie chyba najszybciej
A ja mam nową klatkę Zupełny spontan, w ciągu kilku godzin doszło do wymiany
Jest jeszcze większa:) Tylko odstępy też są duże, mam nadzieję, że nie będę szukać szczurów po nocy
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko wątek bazarek
za TM: Sammy[*]
No mam. Dziewczyny przykro mi, ale to była okazja. Klatka w moim mieście i wymiana bezgotówkowa. Większa klatka na mniejszą. Znaczy ja dawałam mniejszą w zamian za większą.
Teraz mam klatkę o wymiarach 100/53/80 z dużymi podwójnymi drzwiami na górze
Muszę nową klatkę osiatkować, bo wczoraj Dean który teoretycznie był zamknięty w klatce, nagle powiedział mi akuku z półki na regale obok mnie...
Teraz kilka zdjęć nowej klatki i jej lokatorów
No i czeka nas kolejne przemeblowanie, bo obecne ustawienie średnio mi się podoba Ciekawe kiedy mnie mąż wyklnie za te nowe pomysły