[Jastrz. Zdr. Żory] Agutki! 2 samiczki i 5 samczyków!
Moderator: Junior Moderator
Re: [Jastrz. Zdr. Żory] Agutki! 2 samiczki i 5 samczyków!
Margot, zazdroszczę Ci, że masz je już u siebie

- margot1408
Hajer tak, całują
Anex, jedna ma ciemniejszy ogonek, ale nie wiem która to. Poza tym dla mnie są identyczne.

Anex, jedna ma ciemniejszy ogonek, ale nie wiem która to. Poza tym dla mnie są identyczne.
Przez całą noc próbowały zdemontować wyposażenie w klatce... i straszne z nich brudasy, bobki są wszędzie, nawet w miseczce z jedzeniem, tylko nie w żwirkuAnex pisze:Margot, zazdroszczę Ci, że masz je już u siebie![]()
[/color]
[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]
[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]
Wyrobią się;) Mam nadzieję, że Młoda nauczy się od Rity czystości:D nie mamy co prawda kuwety ze żwirkiem, ale półeczki (drewniane!!) świecą czystością. Toaleta jest na dole w trocinach:)margot1408 pisze:Przez całą noc próbowały zdemontować wyposażenie w klatce... i straszne z nich brudasy, bobki są wszędzie, nawet w miseczce z jedzeniem, tylko nie w żwirku

- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Super juz dzisiaj wycałuję Cherry ! 
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
az takie brudaski? 
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]