Oddam dwa 10-miesięczne albinoski z klatką :)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

ms.julie.lear

Oddam dwa 10-miesięczne albinoski z klatką :)

Post autor: ms.julie.lear »

Cześć!

Od jakichś 5 miesięcy zajmuję się dwoma labikami, które wzięły udział w badaniu w Zakładzie Psycho Zwierząt UW. Mają teraz 10 miesięcy, są samcami i są w świetnym stanie zdrowia. Nie przekarmiam ich, czasem handlinguję, więc mają przyjazne usposobienie i łatwo nawiązują kontakt z ludźmi :) Nie mogę się już nimi zajmować i w związku z tym chciałabym oddać je w dobre ręce razem z ich klatką. Mieszkamy w Warszawie, więc tu byłoby najłatwiej je oddać!

Odpowiem na wszelkie pytania, z góry dziękuję za przejęcie opieki nad chłopakami!
Awatar użytkownika
akzi

Re: Oddam dwa 10-miesięczne albinoski z klatką :)

Post autor: akzi »

wszelkie pytania to :
gdzie zdjęciówki ?
i co to znaczy handinguje 8)
Obrazek

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ... :( Melina ma się dobrze w nowym domku
Awatar użytkownika
^Yuuhi^
Kontakt:

Post autor: ^Yuuhi^ »

akzi handinguje to chyba znaczy ze je bierze na rece :D
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
ms.julie.lear

Handlinguję, czyli głaskam, przyzwyczajam do ręki i to nie tylko ja - w labie oswajało je więcej osób, już wrzucam zdjęcia!
ms.julie.lear

Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki - ciągle mi wyskakuje, mogę wysłać na prv?
Awatar użytkownika
^Yuuhi^
Kontakt:

Post autor: ^Yuuhi^ »

wyslij i je wstawie
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

a czy nie podpisywałaś umowy adopcyjnej i nie było w niej, że jeśli będziesz musiała je oddać, to powinnaś poinformować Zwierzętarnię UW? Najlepiej skontaktuj się z nimi, bo jest duża szansa, że będą chcieli sami szukać domu szczurom od nich.
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

dowiedziałam się, że do Zwierzętarni z powrotem nie mogą trafić, bo nie wiadomo, co się z nimi działo (chodzi o zarażenie tam przebywających zwierząt, nawet jeśli Twoje szczury są zdrowe, to coś mogą przynieść z zewnątrz). Skontaktuj się z kimś, z kim podpisywałaś umowę - uzgodnicie jak będzie wyglądać podobna adopcja.
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”