Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
A gdzieżby jest całkiem fajnie, każdy szczur inny, z każdym można inaczej pogadać, każdego można rozpoznać po dźwiękach czy zachowaniu (to duże ułatwienie w sytuacji, gdy wszystkie są haszczankami), z każdym się inaczej pobawić i każdego inaczej przekupić czy wytarmosić głupio by było mieć 4 klony w domu
Jestem niepocieszona! Dwa dni szycia i szczury zignorowały kompletnie moje dzieło!!!
Za to powstał bardzo sympatyczny kłębek haskowy, bo wszystkie gnieżdżą się w sitku, wypchanym uprzednio wszystkimi możliwymi polarami z klatki (oczywiście szczury na polarach i nerki nieprzykryte ) Jestem ciekawa, czy będą w stanie się z tego rozplątać Niestety z przyczyn technicznych, niemożliwym jest zrobienie zdjęcia tego zjawiska - a wielka szkoda
U mnie ostatnio jak było tak zimno w domu bo jeszcze nie chcieli grzać to sama myślałam nad tym jak ogrzać chłopaków i mimo grubych i ciepłych polarków w klatce i tak było zimno więc zazwyczaj spały w kocu na łóżku i aż serce mi się krajało jak musiałam je wyciągać śpiące w kocyka i zamykać je w klatce, jak musiałam wyjść czy iść spać:( na szczęście już jest cieplutko w domku ale jak przyjdzie zima to ja nie wiem zrobię na drutach czapki i szaliki hehe Tobie też polecam
Buziaki w nosie dla cudnych haszczanek
Moje mają całą stertę polarów. Ale co z tego, skoro albo śpią na nich (obsikując wszystkie warstwy), albo wyrzucają z legowiska... Chyba nie jest im tak zimno, skoro tak robią, a ja się tylko niepotrzebnie martwię
Gaba zaczyna powolutku haszczeć! Na razie, delikatnie, szpakowacieje po bokach
Muszę się przyznać, że odkąd przeczytałam, że szczury mają łaskotki i chichoczą, próbuję to sobie cały czas zwizualizować i jak tylko się da gilgoczę je wszędzie, gdzie się da Skąd można wziąć urządzenie do słuchania ultradźwięków?
Odkąd obejrzałam ten filmik też się zastanawiam, czy da się takie urządzenie skombinować
Dać pewnie się da, tylko w jakiej cenie?
Dawaj zdjęcia huszczejącej Ziaby
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
Nono czekam na foty Może i mnie uda się coś zrobić, bo wataha wybiegła właśnie na łowy W sumie to jak teraz patrzę, to tylko część watahy
Gabusia dorasta, zaczęła już rujkować i Greta nie dawała jej spokoju Ale ten brak haszczenia to jakiś dziwny... może czarnula mi się ostanie
taaak czekam więc na zdjęcia z miłą chęcią obejrzymy z Neską siostrzyczkę
Nie wiem jak to jest z haszczeniem ale Neska ma środek grzbietu już taki jaśniutki że rzuca się momentalnie w oczy z resztą jutro wstawię fotki
U mnie też jeden haszczeje bardziej a drugiemu się nie śpieszy więc też się cieszę bo mam nadzieję że taki zostanie z ciemniejszym paseczkiem na karku
Czekam na zdjęcia