Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Człowiek może z nią zrobić wszystko,nawet podrzucać i potem jeszcze buziaka da,ale do szczurów jest okropna ,z wiekiem zrobiła się agresywną paskudą.No ale za postracha szczurów może robić a ja się nawet na nią nie mam jak złościć jak ona się robię taka uległa i miękka
A Cosiek być może pojedzie do klim zobaczymy
A podrzucam Ale tylko Paszczynę,to to nic nie waży i się nie obraża toć podrzucam a nie rzucam o ścianę
A co do Cośka,jakoś chyba po szybkim odejściu Misiuni nie mam siły na oswajanie kolejnego szczura,starczą mi te co już mam.
Do tego nie mam pewności czy to on czy nowy,otwarty akurat razem z jego przybyciem żwirek ale mam nasilenie mojej alergii,czego jeszcze przy samicach nie miałam
Ale jatka była, normalnie noc przechlapana,ale póki co nie chciałam na długo Whisky od stada oddzielać no i no ten tego smrodek z obu stron łóżka Paszczak pokazała ,że z wiekiem robi się coraz bardziej agresywna do szczurów
Śliczny ten Cosik Mam nadzieję, że szybko minie mu ten lęk i będzie szczęśliwym szczuraskiem
A miętolenie Paszczakowej fajne; wygląda jakby uważała, że żaden protest i tak niczego nie zmieni
Młodzik jest cudowny,uroczy i ku mojej coraz większej rozpaczy nie może u nas zostać ,Paszczyna niestety nigdy nie była łatwa w łączeniu ,z wiekiem coraz gorzej i jak z maluszkami idzie w miarę gładko tak z dorosłymi to porażka,maskara i w ogóle
W niedzielę Cosiek jedzie do Nakashy i będzie łączony z klimkowym chłopaczkiem,żeby potem w dwupaku pojechać hen hen daleko ode mnie
Imbir i Whisky kochają wszystkie szczury,Cośka tulą, iskają i zakrywają przed światem
Ale jest tak cudny ,że liczyłam na to że się ładnie w stadzie przyjmie i zostanie na stałe
Śnieżynka z podpisu odeszła dokładnie 4 tygodnie temu,piękna kochana szczurcia byłą
No mało nas w białym,przynajmniej tych bardziej uświadomionych
Z tego co wiem młody ładnie połączył się z Cometkiem Klimkowym
a u nas prawdopodobnie w sobotę zagości to malusieńkie cudeńko Paszczyna się ładnie łączyła z maluszkami które były u mnie w czerwcu więc nie przewiduje problemu jak ze starszakami wyrośniętymi
Maleńkas
Szkoda Cośka ale dobrze, że akurat do Klim trafił
No i widzę, że długo w zmniejszonym stanie stado nie będzie (chociaż Cosiek to chyba do stadka jeszcze nie należał, ale...)
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
no niestety ,Paszczyna się już ze starszymi raczej nie dogada,mam nadzieję że malutka choć trochę ugodowa A Cosiek juz Klikmowym Cometkiem ładnie połaczony i oby tak dalej i mu bedzie chyba najlepiej jak może być
i w ogóle dumam nad sterylką Paszczyny,z wiekiem coraz gorsza ,coraz bardziej nadpobudliwa i leje uległe,leżące szczury jak ja przy rujkach napadnie
w nocy przyjechała do nas malusia,ruchliwa strasznie pchełka,jeszcze nie ma imienia wiek również określony na oko więc mszę wybrać jakąś no i wymyślić te imię
fotki ciężko jej zrobić bo to szybsze niż wiatr