Moje dziubaski

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Merwa

Moje dziubaski

Post autor: Merwa »

Przedstawiam Wam moje całe stado .... Zacznę od ogonów czarny Alfred, biały Dudek, oraz reszta stada
malamut Dolar, kundelek Gaja, oraz rudy wielki żarłoczny kocur Garfield....
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Moje małe mini Zoo w całej okazałości ..... Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie na forum i będziecie służyć pomocą... ;D
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Moje dziubaski

Post autor: unipaks »

Wielce sympatyczny zwierzyniec, gratuluję serdecznie - wygłaszcz ich wszystkich ode mnie i moich szczurzynek:)
Garfield to elektryk z zamiłowania, czy raczej darzy kable szczerą nienawiścią? ;D ;)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Merwa

Re: Moje dziubaski

Post autor: Merwa »

unipaks pisze:Wielce sympatyczny zwierzyniec, gratuluję serdecznie - wygłaszcz ich wszystkich ode mnie i moich szczurzynek:)
Garfield to elektryk z zamiłowania, czy raczej darzy kable szczerą nienawiścią? ;D ;)

Wymiziani wszyscy po kolei ;)
Oj elektryk terrorysta bym powiedziała..... najlepszy kabel/sznurek to rozerwany na strzępy wg.niego ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”