Ryjek, Bobo, Ricko, Enrique El'maczo EM
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Ryjek, Bobo, Ricko, Enrique El'maczo EM
Jaka norka zawodowa 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
xiao-he to tunel od Nietoperr..., przyczepiony nisko, przy samej podłodze 

Zawiesiłam już sputnik (jeszcze z naklejką :-P) , ale na razie szału nie robi. Każdego już w nim widziałam, ale nigdy dłużej, wolą hamaczki burżuje

Wybiegowe kłótnie:

Nie mogę się doczekać kastracji Bodzia, ponieważ widać, że mu się nudzi. Jak słyszy chłopaków albo mnie zaraz leci do drzwiczek i patrzy z zainteresowaniem. Robi postępy, zaczął sam wychodzić z klatki, ale łatwo go spłoszyć. Najbardziej na świecie kocha tunele, ma francuskie podniebienie. Choć jest bardzo łakomy, to strasznie wybredny. Na labo nawet nie spojrzy
. Bardzo znaczy, przed chwilką kopulował z plastikową, psią zabawką. Najpierw wiele razy ją oznaczył, ocierał się, a następnie zaczął wykonywać ruchy kopulacyjne. Sierść robi się coraz ładniejsza, łyse placki zarastają.

Ryjek nieustannie mnie zadziwia, śmieszy i wzrusza. To TEN szczur, nawet nie chcę myśleć o tym, że kiedyś go zabraknie. Mój najkochańszy, wiecznie liżący moje dłonie, przybiegający na każde zawołanie Agut:
:serducho:
I takie tam, z zaskoczenia :mrgreen:

Wybiegowe kłótnie:

Nie mogę się doczekać kastracji Bodzia, ponieważ widać, że mu się nudzi. Jak słyszy chłopaków albo mnie zaraz leci do drzwiczek i patrzy z zainteresowaniem. Robi postępy, zaczął sam wychodzić z klatki, ale łatwo go spłoszyć. Najbardziej na świecie kocha tunele, ma francuskie podniebienie. Choć jest bardzo łakomy, to strasznie wybredny. Na labo nawet nie spojrzy

Ryjek nieustannie mnie zadziwia, śmieszy i wzrusza. To TEN szczur, nawet nie chcę myśleć o tym, że kiedyś go zabraknie. Mój najkochańszy, wiecznie liżący moje dłonie, przybiegający na każde zawołanie Agut:

I takie tam, z zaskoczenia :mrgreen:

- rainbowbox88
- Kontakt:
ale piękności
wycałuj wszystkich!

Nasze kochane kulcie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33994
Ze mną: Strażnik & Kleksik
Za TM: Franklin, Kacper, Rumcajs , Skipper i Harry
Ze mną: Strażnik & Kleksik
Za TM: Franklin, Kacper, Rumcajs , Skipper i Harry