[Gliwice-Śląsk]2 szczurki szukają domu

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
akile

[Gliwice-Śląsk]2 szczurki szukają domu

Post autor: akile »

Pod opiekę Fundacji Animals Time trafiły dwa szczurki (alergia dziecka). Są to ok 6 miesięczne samczyki. Szukamy dla nich doświadczonego właściciela. Chłopaki są słabo oswojone z człowiekiem, więc będzie trzeba z nimi popracować. W obecnym domu tymczasowym nie ma na to warunków. W razie pytań proszę pisać a.animalstime@gmail.com. A oto dwaj Panowie (ciężko ich odróżnić ;) )
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Więcej zdjęć na (http://www.animalstime.pl/inne)
Awatar użytkownika
akile

Re: [Gliwice-Śląsk]2 szczurki szukają domu

Halo, halo! Kto przygarnie dwa ogonki? Śliczne agutki, powoli przyzwyczajają się do człowieka. Coraz bardziej rozglądają się za stałym domkiem, który pokocha małych rozbójników. Hop! Hop! Domku, gdzie jesteś?
majulina
Numer GG: 2708907

Post autor: majulina »

Ale sliczne:D!!
nasz temat http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 3&start=45

Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko

Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
Awatar użytkownika
akile

Pilnie szukamy nowego domku dla szczurków!!! :( Z powodu ograniczonej powierzchni DT (do dyspozycji tylko jeden pokój) doszło do rozlewu krwi. Pies zasnął zbyt blisko klatki i został pogryziony przez szczura. Sprawa na pierwszy rzut oka wydaje się zabawna, ale pies ma rozcięte ucho :'( Chyba każdy wie, jak bardzo krwawi rozcięte psie ucho? Mam też nadzieję, że nie planuje zemsty np. na szczurzych ogonach, które często z klatki wystają :-\ Proszę, niech znajdzie się dla tych dwóch naprawdę fajnych chłopaków, naprawdę fajny domek!
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Aguuutyyy!!! 8)
Najpiękniejsza szczurza maść na świecie ;D
Ja niestety nie mogę pomóc,sama mam córę alergiczkę i spore stadko własnych miśków,ale podrzucam temat i trzymam kciuki za domek dla najpiękniejszych szczurów na świecie ;D
A może istnieje opcja kastracji obu?To by ciut ułatwiło znalezienie domku,bo dorosłym samcom ciężko domek znaleźć.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
akile

Jeśli tylko znajdzie się pewny domek (na100% pewny, który zgodzi się na wizytę przedadopcyjną itd. - szczury są pod opieką Fundacji Animals Time) to wytniemy chłopaków szybciej niż błyskawica ;D . Nie chciałabym tylko niepotrzebnie narażać ich zdrowia i życia takim zabiegiem. Jeszcze nigdy nie miałam okazji opiekować się gryzoniem po kastracji, nigdy się nawet nie interesowałam tym tematem, ale myślę, że jak zawsze w przypadku leczenia zwierząt podstawa to dobry, zaufany weterynarz i wszystko będzie dobrze ;)
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

W przypadku zabiegów na szczurach - przede wszystkim wet z wziewką,bo injekcyjne znieczulanie to wielkie ryzyko.
Ale cudne z nich chłopaki,nie mogę się napatrzeć! ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”