Ale wstyd...
Przegapiłam pierwsze urodzinki Tośki i Duszki...

31.tort powinien być...

Ech,ale teraz główka moja zawalona tyloma rzeczami...Bercik ma kolejne przerzuty ropni - jak to paskudztwo go gnębi!!!Był jeden trzykomorowy,potem dwa,a teraz mamy już trzy

Antybiotyki zamiast wybić paskudztwo,zjadają mi Bercikowskiego.Niknie w oczach.
Wracają do mnie bracia bezjajkowi - chyba już na amen skazani na Oleśnicę...U Klimy źle reagują,niech już lepiej wrócą na swoje "śmieci". Ja nie mogę w to uwierzyć,że nikt nie chce kastratów!Co się porobiło ze szczurolubami
Nie wiem jeszcze,jak mi córa zareaguje na kolejne powiększenie ilości zwierza,na razie jest w miarę stabilnie,kaszel minimalny,problemy skórne zatrzymane.Odizolowałam ją całkowicie od szczuraków i wcale jej się to nie podoba.
Dziś na pocieszenie przyniosłam jej w torbie Tośkę do Akademii Malucha - ale zamieszania narobił jeden mały ogonek

Dzieciaki wniebowzięte - "Psie pani,mogie pogaśkać?Na ląćki mogie?" Córa z dumą przechadzała się ze szczurem na ramieniu pośród maluchów.A pani wychowawczyni - "AAAAAA!!!TO ma OGON!!!Ale jaka ładna...Ale ma OGON!!!No śliczna...Ugryzie???"
I wzięła Pani na ręce (spociła się,żałożę się!

) i sztywną ręką DOTKNĘŁA ! No szok!
I druga pani - "Ojej,ona wygląda jak konik!" Ale nie dotknęła
Później ubierałam córę w szatni i podeszła do mnie jedna mama - "Słyszała Pani?Ktoś szczura przyniósł do szkoły!!!"
-"Nooo..."

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38