Moderator: Junior Moderator
Dlaczego wkurzające ? To musi być zajefajneno i Gaba ma skłonności do łapania rączkami z nos
taaaaa? wyobraź sobie, że sprzątasz w klatce, albo poprawiasz coś, albo po prostu chcesz pomiziać szczurasa... a tu znienacka masz pazury w nozdrzach! Nie jest to milusie dotknięcie, tylko zwyczajny atak mający na celu powalenie przeciwnika na łopatkidorloc pisze:Dlaczego wkurzające ? To musi być zajefajneno i Gaba ma skłonności do łapania rączkami z nos![]()
No cóż, myślałam o innym łapaniu łapkami. One tak potrafią delikatnie chwycić np. palec w te swoje łapki, że bardzo to lubię. Myślałam, że to ło to biega:) Ale tak, to faktycznie nie ma , co zazdrościćaaaaa? wyobraź sobie, że sprzątasz w klatce, albo poprawiasz coś, albo po prostu chcesz pomiziać szczurasa... a tu znienacka masz pazury w nozdrzach
A to zależy, moje szczurasy też tak niby chrumkają, tak delikatnie, coś właśnie na kształt kociego mruczenia. Takie gruchanie cichuteńkie. To nic groźnego, a żeby to potwierdzić, to zdrowe są i były słuchane przez lekarza (choć nie to było powodem wizyty). Jak kicha, porfirynkuje, itp to możesz podawać coś na wzmocnienie, a jeśli po 3-4 dniach nie przejdzie, to wtedy do lekarza. Lekarze i tak tyle zalecą, więc wydaje mi się, że pierwszą wizytę można sobie odpuścićdorloc pisze:A co do ataku Gaby, to moja Trish słyszę, że zaczyna tak chrumkać.