Black'owe dzieciaczki...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Black'owe dzieciaczki...
Eh, powklejam, powklejam zdjęcia miało być 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
No to jak obiecałam, tak zrobiłam
Zdjęcia:

Jak widać na zdjęciach, moja siostra jest bardzo ciekawym obiektem obserwacji...zwłaszcza dla Goldust

Jak widać na zdjęciach, moja siostra jest bardzo ciekawym obiektem obserwacji...zwłaszcza dla Goldust

nasz temacik

Cudowne zdjęcia
A to ze szczoteczką mnie powaliło - przed chwilą koleżanka się nabijała, że jej sąsiadka z naprzeciwka myje okno już czwartą godzinę, a momentami nawet szczoteczką szorowała
a tu proszę - wydało się 

A to ze szczoteczką mnie powaliło - przed chwilą koleżanka się nabijała, że jej sąsiadka z naprzeciwka myje okno już czwartą godzinę, a momentami nawet szczoteczką szorowała

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Ale super na wybiegu mają
aż zazdroszczę
a jeszcze bardziej, zazdroszczę wszystkim na forum, że Wasze ogony nie chcą się zjeść
ja nie umiem ich połączyć, tyle już krwi się polało, że się chyba poddałam i pocieszam się tym,że chociaż mają kontakt z dźwiękami szczurzymi.. No nic, a wracając do Twoich dzieciaków to widać,że dobrze z Tobą mają
jak wysoka jest Twoja klatka?:)

Jak na to wpadłaś?Mihajla pisze: ...p.s. czy mnie się wydaję, czy lubisz kolor fioletowy?

Czarny w hierarchii ulubionych kolorów pierwszy, potem fiolet, ale na czarno pokoju nie "walnę"

Co do umieszczenia Kane, to była ona czarna jak jej siostra Kofi, ale jakoś wyrudziała od iskania. A właśnie, macie może pomysł co zrobić, żeby nie łysiała od iskania? Widać nawet na zdjęciach, jakie ma łyse placki od iskania (sprawdzałam, to na pewno od iskania głównie przez Maleństwo, tylko czemu?)
Saszenko, ta szczoteczka jest do ogonków

nasz temacik

Dobra, dobra, widzę jakie okno czysteBlackRat pisze:Saszenko, ta szczoteczka jest do ogonków

Od iskania można łysieć? Może ma po prostu słabsze futerko i dlatego tak łatwo kłaki wypadają? Jakieś witaminy na włosy?
A propos kolorów, to ja mam pokój na szaro, bo gdy malowałam to rodzice jeszcze mieli prawo głosu i na czarny się nie zgodzili

saszenka
Ok, nie wierzę, że to piszę publicznie.
Mam rózooooowe ściany i białe meble i dywan w kwiatki.

Mam rózooooowe ściany i białe meble i dywan w kwiatki.

dobrze, że chociaż śmierdzi u Ciebie myszamiMihajla pisze:Ok, nie wierzę, że to piszę publicznie.
Mam rózooooowe ściany i białe meble i dywan w kwiatki.![]()

saszenka
No i popsułaś mój światopogląd. 

Życie 

saszenka
No wiesz, Mihajla, z takim słownictwem na forum?Mihajla pisze:rzyć!

To są dwie złączone, razem 135cm wysokościnancy1989 pisze:...jak wysoka jest Twoja klatka?:)

Saszenko, no tak właśnie mi się wydaje, że Kane po prostu słabszą sierściuchę ma, ale co tu zrobić, żeby nie miała? Witaminy, trany itp nie pomagają, jak widać :/
nasz temacik

Ano nie wiem, może to jakieś problemy ze skórą? A może po prostu słabsza kondycja organizmu, po tych wszystkich nieszczęściach, jakie spadły na Kane? Zawsze tak miała?BlackRat pisze:Saszenko, no tak właśnie mi się wydaje, że Kane po prostu słabszą sierściuchę ma, ale co tu zrobić, żeby nie miała? Witaminy, trany itp nie pomagają, jak widać :/
saszenka
Jaka nózia na zdjęciu drugim

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]