Oddam Szczurkę w dobre ręce [WARSZAWA]

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

rudzina

Oddam Szczurkę w dobre ręce [WARSZAWA]

Post autor: rudzina »

Szukam kogoś, kto chciałby zaadoptować moją szczurcię.
Niedawno temu zmarła jej koleżanka, ja przestałam mieć czas żeby się Kawunią zajmować, ponieważ jestem w klasie maturalnej i prawie nie ma mnie w domu.
Kawa jest śliczna, biało-beżowa, ma nie cały rok i czerwone oczka, jest pasywna, bardzo lubi ludzi, a zwłaszcza lubi wtulić się we właściciela i usnąć.
Jest po operacji, miała wycinany ropień z szyjki, ale niestety po operacji gulka znów zaczęła narastać, jednak wspólnie z weterynarzem stwierdziliśmy, że nie ma co jej męczyć, ponieważ nie cierpi z powodu tej narośli, jedynym defektem jest to, że chodzi z główką troszkę przekręconą. :)
Nie mogę patrzeć na nią, jak siedzi sama w tej klatce :(
Bardzo mi zależy na nowym, kochającym i odpowiedzialnym opiekunie dla Kawy!

Zależy mi na czasie, ponieważ każdy jej samotny dzień to dla mnie coraz większy smutek.
Pomóżcie Kawusi
Awatar użytkownika
Daciuniaa

Re: Oddam Szczurkę w dobre ręce [WARSZAWA]

Post autor: Daciuniaa »

Kciukam za dobry domek! :) Ejj ludzie, kto przygarnie małą?? :D
Tequila, Mojito i Martini ;*
Nasz wątek: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37891
Za TM: Kajtusia, Sammy [*]
Awatar użytkownika
akzi

Post autor: akzi »

moze zanim oddasz do adopcji, pójdziesz z nia do weta który ją wyleczy ?
roczny szczurek to młody szczurek więc zapewne bardzo jej to przeszkadza i zatruwa organizm.
proszę przejedź się z nią do Medicaetu na bohdanowicza do dr Rzepki ona ją wyleczy bedziesz miała większe wzięcie bo chorego szczurka ci nikt tu nie weźmie :(
Obrazek

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ... :( Melina ma się dobrze w nowym domku
Starsza Pani

Post autor: Starsza Pani »

rudzina pisze: Jest po operacji, miała wycinany ropień z szyjki, ale niestety po operacji gulka znów zaczęła narastać, jednak wspólnie z weterynarzem stwierdziliśmy, że nie ma co jej męczyć, ponieważ nie cierpi z powodu tej narośli, jedynym defektem jest to, że chodzi z główką troszkę przekręconą. :)
Nie mogę patrzeć na nią, jak siedzi sama w tej klatce :(
Bardzo mi zależy na nowym, kochającym i odpowiedzialnym opiekunie dla Kawy!

Zależy mi na czasie, ponieważ każdy jej samotny dzień to dla mnie coraz większy smutek.
Pomóżcie Kawusi
I nie chodź więcej do tego weta. To, co powiedział, świadczy o nim fatalnie (może od razu podaj imię, nazwisko i lecznicę w której przyjmuje, żeby wiedzieć, gdzie nie chodzić). I fatalnie świadczy o nim to, że nie potrafił poradzić sobie z ropniem.
Ropień trzeba koniecznie wyczyścić (chciałabyś chodzić z ropniem na szyi, który jest tak duży, że masz skręconą głowę?), bo może małej skrócić znacznie życie.
Również polecam lecznicę na Bohdanowicza 9.
Chętnie pomożemy Kawusi, ale Ty powinnaś jej pomóc najpierw, jeśli Ci na dobru małej zależy.
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

mogę zaoferować szczurce DT, być może nawet DS. Warunkiem jest jednak pokrycie kosztów leczenia szczurki, które domyślam się nie będą niskie. Szczurka przez cały czas leczenia może przebywać już u mnie, mogę ją wozić do weta, dawać leki itd, ale nie stać mnie na pokrycie kosztów leczenia.
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”