Japońskie dziewczęta <33
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- handzia600
- Numer GG: 12805114
Re: Moje Kluseczki! :D
powiem tak : w miarę estetycznie 

- Bratka.a10
- Kontakt:
Ojojojoj dawno nie dawałam znaku życia
U Nas po staremu tyle, że dziś dowiedziałam się, że mebelki dla moich bab są zrobione
Jutro robię przelew dla figoifagot no a potem tylko czekać (mam nadzieję, że w miarę szybko komplet dojdzie)

U Nas po staremu tyle, że dziś dowiedziałam się, że mebelki dla moich bab są zrobione

Jutro robię przelew dla figoifagot no a potem tylko czekać (mam nadzieję, że w miarę szybko komplet dojdzie)

NO, no, no, a jak dojedzie to foty nam dajesz! OD RAZU! 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
- Bratka.a10
- Kontakt:
- Bratka.a10
- Kontakt:
Przepraszam, że nie dodałam zdjęć ale brak czasu
Dziś przyszły mebelki od figoifagot!!!!
Wieczorem zdjęcia ciurów i na nowo umeblowanej klatki

Dziś przyszły mebelki od figoifagot!!!!
Wieczorem zdjęcia ciurów i na nowo umeblowanej klatki

Foootki! 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- Bratka.a10
- Kontakt:
Przepraszam, ale wczoraj spałam u kuzynki i nie miałam dostępu do laptopa
Teraz zdjęcie nowo umeblowanej klatki a wieczorkiem zdjęcia z wybiegu

Jak na złość zabrakło mi opasek zaciskowych i nie mam na czym powiesić kilku 'materiałów'
Czaję się jeszcze na sputnik.
A mebelki od figoifagot są świetne! Śmierdziele szczególnie polubiły hamakodomek (w którym od środka zdążyły wygryźć polarek, na szczęście obeszło się bez dziur...). Natomiast małą dziurę zrobiły w hamaku

Teraz zdjęcie nowo umeblowanej klatki a wieczorkiem zdjęcia z wybiegu

Jak na złość zabrakło mi opasek zaciskowych i nie mam na czym powiesić kilku 'materiałów'

Czaję się jeszcze na sputnik.
A mebelki od figoifagot są świetne! Śmierdziele szczególnie polubiły hamakodomek (w którym od środka zdążyły wygryźć polarek, na szczęście obeszło się bez dziur...). Natomiast małą dziurę zrobiły w hamaku

- Bratka.a10
- Kontakt:
Próbowałam im robić zdjęcia ale nie wychodziły moim telefonem
Jutro pójdę kupić baterie do aparatu i wtedy popstrykam.

Jutro pójdę kupić baterie do aparatu i wtedy popstrykam.
- Bratka.a10
- Kontakt:
O matyldo jakie dziubki 

Białe chociaż widać na zdjęciach z tel, przy moich czornych trzeba się mocno przypatrzeć ^^ Śliczne 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
4 ale jakie śliczne
Mordeczki akurat do wycałowania 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- Bratka.a10
- Kontakt:
Hehehehehehehehhehe 

- Bratka.a10
- Kontakt:
I wiecie co? Dziewczyny fochnęły się na mnie! Zabrałam im dzisiaj mebelki, tylko kołyskę zostawiłam bo czyściutka jest i wielce obrażone są.
Co ale trzeba wyprać meble nooo.