Wiewi, moi też ważą ponad 300 gwiewi pisze:hmm a ja chyba muszę moich na dietę przerzucić jakąśCzemu oni są tyle ciężsi od braci??

Moderator: Junior Moderator

Wiewi, moi też ważą ponad 300 gwiewi pisze:hmm a ja chyba muszę moich na dietę przerzucić jakąśCzemu oni są tyle ciężsi od braci??

A ja sie bałam, że przez trudny start będą malutcy!
 A ja sie bałam, że przez trudny start będą malutcy! A tu taka niespodzianka. W sumie dobrze, niech sobie wszystkie dobrze rosną
 A tu taka niespodzianka. W sumie dobrze, niech sobie wszystkie dobrze rosną  Wrzucam obiecane zdjęcia, trochę tutaj, reszta w galerii
 Wrzucam obiecane zdjęcia, trochę tutaj, reszta w galerii  

Ale zawsze będą słodcy!
 Ale zawsze będą słodcy!  

Z tych 35 z karmówki jeden chłopiec?? Któryyy? I kiedy będzie u Ciebie? (sto pytań do
 Z tych 35 z karmówki jeden chłopiec?? Któryyy? I kiedy będzie u Ciebie? (sto pytań do  )
 ) A bezogonki, tak na oko, zrobiły się pulpety w porównaniu z huszczakami
 A bezogonki, tak na oko, zrobiły się pulpety w porównaniu z huszczakami 
 A tu jego zdjęcia z wątku:
 A tu jego zdjęcia z wątku:Jest u nas już tydzień, ale na razie musi siedzieć w osobnej klatce. Do wczoraj przyjmował leki i na razie musimy jeszcze wstrzymać się z łączeniem, wpierw trzeba zbadać kupę i poczekać na wyniki. Oby wszystko już było ok...
 Chłopaczek jest grzeczny, ale lękliwy i z początku troszkę nas dziobał, ale nie dziwię się. Nowe otoczenie, obcy ludzie, został sam chociaż wcześniej miał tylu kolegów... Ale już jest lepiej, daje się głaskać, chociaż nadal uważamy
 Chłopaczek jest grzeczny, ale lękliwy i z początku troszkę nas dziobał, ale nie dziwię się. Nowe otoczenie, obcy ludzie, został sam chociaż wcześniej miał tylu kolegów... Ale już jest lepiej, daje się głaskać, chociaż nadal uważamy  Teoretycznie nie powinniśmy go zbytnio wyjmować w czasie leczenia, ale był z nami kilka razy na łóżku żeby przestał się tak bać - podziałało. W klatce cały czas robi przemeblowania, ciąga ręczniki z parteru na piętro, bryka i czuwa...
 Teoretycznie nie powinniśmy go zbytnio wyjmować w czasie leczenia, ale był z nami kilka razy na łóżku żeby przestał się tak bać - podziałało. W klatce cały czas robi przemeblowania, ciąga ręczniki z parteru na piętro, bryka i czuwa...   Jeśli chodzi o więcej zdjęć, to wrzucę przy okazji  jak znajdę dłuższą chwilę i chęci
 Jeśli chodzi o więcej zdjęć, to wrzucę przy okazji  jak znajdę dłuższą chwilę i chęci 

Mam nadzieję, że nie będzie dużych problemów z łączeniem. Na chłopaków czeka też nowa większa klatka, trzeba ją tylko złożyć  do kupy
 Mam nadzieję, że nie będzie dużych problemów z łączeniem. Na chłopaków czeka też nowa większa klatka, trzeba ją tylko złożyć  do kupy  

A Yogi to agutek ?
 A Yogi to agutek ?
 widzę ze tez Twoje doszczurzanie idzie błyskawicznie
  widzę ze tez Twoje doszczurzanie idzie błyskawicznie   tak jak i u mnie
 tak jak i u mnie   miziaki dla wszystkich panów
 miziaki dla wszystkich panów   
   babcia podwójnie całuje huszczaki
  babcia podwójnie całuje huszczaki