Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Majaki Nocne
A bo to tak jest. Powiesz chłopu "Kochanie, nie zrobisz tego sam, daj pomogę Ci..." "Jak, to, kurna, JA nie dam rady?! No to patrz kobieto!" I pozamiatane 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Proszę Państwa, odkryłam wczoraj straszliwą prawdę! Otóż Małe Białe nie jest wcale niewinnym, malutkim puszkiem, tylko Białą Skrytobójczynią, Małą Ninją albo i inną wysłanniczką piekieł. Dokonała wczoraj zamachu na ludzia swojego własnego, co to ją obsługuje, karmi i do nóżek pada, i rodzicielkę onej, która dziecię prawidłowej postawy względem zwierząt nauczyła.
Sprzątać w klatkach na razie nie mogę, ale chociaż dzieciakom wymieniam papierki, a żeby zapewnić im odrobinę rozrywki obdzielam papierkami każdy pyszczek, a one biegają i upychają, gdzie tam im estetycznie pasuje. Małe Białe ruszyło dziarskim krokiem zgłosić się po swój przydział, tylko zapomniała, że ferplastowe półki mają zwyczaj podstępnie się kończyć, kiedy szczur się tego najmniej spodziewa. Z niezachwianą pewnością wkroczyła na niewidzialny most, którego nie było, wykonała w locie pełne salto i klapnęła na ciekawsko zadarty misiowy nosek. Ryknęłam śmiechem i złożyłam się na podłodze, trzymając za te cholerne szwy. Mama rzuciła się do mnie, pewna, że jej dziecko umiera, a ja rzeczywiście umierałam, z niepohamowanego śmiechu. I tak Małe Białe ma na sumieniu mój jeden szew, który puścił i stan przedzawałowy mojej mamy.
Całą historię mogę przedstawić wyłącznie cudem lub dzięki marnej znajomości kalendarza Małej Ninji, która nie wyliczyła, że szwy i tak były już do zdjęcia.
Palmisia mi znowu marnieje, dostała Galastop i czekamy na efekty. Serce osłuchane na wszystkie strony, nic niepokojącego się nie dzieje, ale jak już będę na chodzie, podskoczymy jeszcze zrobić RTG.
Sprzątać w klatkach na razie nie mogę, ale chociaż dzieciakom wymieniam papierki, a żeby zapewnić im odrobinę rozrywki obdzielam papierkami każdy pyszczek, a one biegają i upychają, gdzie tam im estetycznie pasuje. Małe Białe ruszyło dziarskim krokiem zgłosić się po swój przydział, tylko zapomniała, że ferplastowe półki mają zwyczaj podstępnie się kończyć, kiedy szczur się tego najmniej spodziewa. Z niezachwianą pewnością wkroczyła na niewidzialny most, którego nie było, wykonała w locie pełne salto i klapnęła na ciekawsko zadarty misiowy nosek. Ryknęłam śmiechem i złożyłam się na podłodze, trzymając za te cholerne szwy. Mama rzuciła się do mnie, pewna, że jej dziecko umiera, a ja rzeczywiście umierałam, z niepohamowanego śmiechu. I tak Małe Białe ma na sumieniu mój jeden szew, który puścił i stan przedzawałowy mojej mamy.
Całą historię mogę przedstawić wyłącznie cudem lub dzięki marnej znajomości kalendarza Małej Ninji, która nie wyliczyła, że szwy i tak były już do zdjęcia.
Palmisia mi znowu marnieje, dostała Galastop i czekamy na efekty. Serce osłuchane na wszystkie strony, nic niepokojącego się nie dzieje, ale jak już będę na chodzie, podskoczymy jeszcze zrobić RTG.
Coraz cudniej się to Twoje stadko rozkręca
Najpierw Pan Misio ze swoim " Bez łachy - radzę sobie" a teraz Małe Białe już nie jest takim niewiniątkiem i pani po szwach
Śliczną pannę chrowitkę przytul ode mnie długo i daj buziaka w nocha.

Najpierw Pan Misio ze swoim " Bez łachy - radzę sobie" a teraz Małe Białe już nie jest takim niewiniątkiem i pani po szwach

Śliczną pannę chrowitkę przytul ode mnie długo i daj buziaka w nocha.

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki

http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
A to mały diabeł wcielony!
Ale półki też nie są bez winy, skoro taka podstępność w nich drzemie
A Palmyrkę wymiziaj ode mnie

A Palmyrkę wymiziaj ode mnie

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Zaraz tam zamach. Dziewuszka dobrze wiedziała, że czas najwyższy i po prostu chciała pomóc 

Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
nie dość Małego Białego - koleżanka IHime "zabójcze" strzały przekierowuje w stronę niczego nieświadomych odwiedzających Majakowe strony
Ale proszę ! i sam Los ma słabość do małych białych duszków - nawet jeśli nogę podstawi, to da chociaż na Misiu wylądować
Palmysi życzę czułości niezmierzonych i żeby dobre zdrowie powróciło

Ale proszę ! i sam Los ma słabość do małych białych duszków - nawet jeśli nogę podstawi, to da chociaż na Misiu wylądować

Palmysi życzę czułości niezmierzonych i żeby dobre zdrowie powróciło

Ale co na to "lądowisko"?ol. pisze: Ale proszę ! i sam Los ma słabość do małych białych duszków - nawet jeśli nogę podstawi, to da chociaż na Misiu wylądować![]()

Cynamon Imbir Karmel Wanilia
No Kochana, sama chciałaś, to masz, tu dowód:
Za Palmyrę trzymamy kciuki - niech zdrówko wraca.
I jeszcze Misia proszę od nas wymiziać sowicie, bo chłopak jest genialny, a jak mam słabość do takich dojrzałych spryciulów!
Małe Białe grzeczne, posłuszne, a tu takie kryminalne podejrzenia się sypią...IHime pisze: Ja mam w zamian długie zwolnienie i śliczne szwy. Jak mi się znudzą, poproszę ogonki o wyciągnięcie.![]()
Za Palmyrę trzymamy kciuki - niech zdrówko wraca.
I jeszcze Misia proszę od nas wymiziać sowicie, bo chłopak jest genialny, a jak mam słabość do takich dojrzałych spryciulów!
Też jestem zdania, że ogonek zgodnie z Twoją sugestią "wyręczył" lekarza
Scenka stanęła mi w oczach jak żywa
Kciuki trzymam za Palmyrkę i jej lepsze samopoczucie

Kciuki trzymam za Palmyrkę i jej lepsze samopoczucie

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Może sobie dopiszę do tytułu "przed czytaniem skonsultuj się z psychiatrą lub terapeutą"?
Palmyrcia na Galastop reaguje świetnie, nózie przestały się rozjeżdżać, humorek jej dopisuje i rozrabia niemal jak w młodości, a mnie serducho się cieszy. Często odwiedza nas teraz moja mama i Palmyruś ją sobie upodobała, zresztą ze wzajemnością. Mama siedzi przy komputerze z mychą na kolanach.
Palmyruś jako jedyna ze szczuractwa wdała się w rodzinę i pasjami uwielbia herbatę. Herbata mamy też jest lepsza od mojej, bo słodzona.
Bagiś zgotowała mi poranne rodeo. Wstaję, witam się z paskudami, a tu wyłania się Bagisiątko... Wytytłane po pachy w rzadkim g... Capnęłam ją, żeby nie rozniosła wszystkiego na czyste hamaki, pogalopowałyśmy do łazienki i pierwszy raz w życiu stanęłam przed zadaniem wyprania szczura. Pralka kusiła, tym bardziej, że delikwentka zaczynała wyślizgiwać mi się z dłoni i to wcale nie dzięki gibkości ciałka. Jednak sumienie, nieco niemrawe bez porannej herbatki, obudziło się na czas i maleńka zlądowała w zlewie. Jedną ręką próbowałam ją tam utrzymać, a drugą szukałam gąbki, kiedy tej na wpół mokrej, za to całej uciapanej paskudzie udało się wyrwać i schronić w najbliższym dostępnym azylu - moim rękawie. Przeżyłam pełną grozy chwilę odkrywając, jak szybko i w ilu kierunkach na raz potrafi się poruszać mokry (żeby tylko!) szczur pod bluzką. Chwilę przewagi wykorzystałam, żeby dokończyć płukania paskudy, chociaż walczyła zażarcie. Energiczne wycieranie ręcznikiem za to bardzo jej się spodobało, a po chwili strach minął na tyle, że sama próbowała przyłączyć się do mnie pod prysznicem.
Ach, śledztwo oczywiście nie ujawniło, które dzieciątko miało niedyspozycję.
Na koniec Król Życia Misiaczek:

Też się prosi o kąpiel.

Palmyrcia na Galastop reaguje świetnie, nózie przestały się rozjeżdżać, humorek jej dopisuje i rozrabia niemal jak w młodości, a mnie serducho się cieszy. Często odwiedza nas teraz moja mama i Palmyruś ją sobie upodobała, zresztą ze wzajemnością. Mama siedzi przy komputerze z mychą na kolanach.

Bagiś zgotowała mi poranne rodeo. Wstaję, witam się z paskudami, a tu wyłania się Bagisiątko... Wytytłane po pachy w rzadkim g... Capnęłam ją, żeby nie rozniosła wszystkiego na czyste hamaki, pogalopowałyśmy do łazienki i pierwszy raz w życiu stanęłam przed zadaniem wyprania szczura. Pralka kusiła, tym bardziej, że delikwentka zaczynała wyślizgiwać mi się z dłoni i to wcale nie dzięki gibkości ciałka. Jednak sumienie, nieco niemrawe bez porannej herbatki, obudziło się na czas i maleńka zlądowała w zlewie. Jedną ręką próbowałam ją tam utrzymać, a drugą szukałam gąbki, kiedy tej na wpół mokrej, za to całej uciapanej paskudzie udało się wyrwać i schronić w najbliższym dostępnym azylu - moim rękawie. Przeżyłam pełną grozy chwilę odkrywając, jak szybko i w ilu kierunkach na raz potrafi się poruszać mokry (żeby tylko!) szczur pod bluzką. Chwilę przewagi wykorzystałam, żeby dokończyć płukania paskudy, chociaż walczyła zażarcie. Energiczne wycieranie ręcznikiem za to bardzo jej się spodobało, a po chwili strach minął na tyle, że sama próbowała przyłączyć się do mnie pod prysznicem.
Ach, śledztwo oczywiście nie ujawniło, które dzieciątko miało niedyspozycję.
Na koniec Król Życia Misiaczek:

Też się prosi o kąpiel.
Ach, król na tronie!
Bystre spojrzenie, boskie ciało, uszka czujne 

To się nazywa optymalne wykorzystanie przestrzeni!

No proszę, a mnie wmawiają, że to chłopy brudasy i panienki są czystsze, akurat!
Miałaś pobudkę bez porannej herbatki ^^
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Miś chciał podkreślić, jakie ma apetyczne kształty.
Ale czystym bym go nie nazwała. Właściwie, to gdyby ktoś chciał go skonsumować, musiałby obawiać się tężca, gronkowca i czerwonki co najmniej...
Dzisiaj Król Miś nie w humorze, w nocy pobił się z Chanelką i ma podrapany łebek i ucho.
A ja piekę szarlotkę, czekam na Pana Męża i zastanawiam się, czy już całkiem oszalałam... bo chyba będę negocjować kolejnego domownika. Czuję, że wylecę na kopach z całym zwierzyńcem.

Dzisiaj Król Miś nie w humorze, w nocy pobił się z Chanelką i ma podrapany łebek i ucho.
A ja piekę szarlotkę, czekam na Pana Męża i zastanawiam się, czy już całkiem oszalałam... bo chyba będę negocjować kolejnego domownika. Czuję, że wylecę na kopach z całym zwierzyńcem.
E tam, skoro Pan Mąż tyle czasu wytrzymał sam ze zwierzyńcem, to musi się zgodzić na domownika. Wszak wróciłaś i przejęłaś obowiązki! 

Misio po prostu nasłuchał się o prawdziwych szczurach, władcach kanałów i królów śmietników! O wygląd już zadbał, teraz zaczyna się terror! ^^IHime pisze:Miś chciał podkreślić, jakie ma apetyczne kształty.Ale czystym bym go nie nazwała. Właściwie, to gdyby ktoś chciał go skonsumować, musiałby obawiać się tężca, gronkowca i czerwonki co najmniej...
![]()
Eh, mnie tak korci jakieś maleństwo... Ale obawiam się, że nic z tego przy moim TŻ

[klik!]
Za tęczowym mostem...