Moderator: Junior Moderator
heheheh ja też na początku nie kumałammolll pisze:no i właśnie tu pojawia się moje zaskakujące pytanie- czym jest GMR???już którys raz o tym czytam i za chiny nie kapiszy co to jest?
Dokładniemolll pisze:Get More Rats! aaaaaaaaaaaah hahaha! że też się nie domyśliłam wcześniejto uważaj spinka uważaj!
Hehe mnie teżdorloc pisze:Mam to samo, SpinkaTyle, że na szczęście nie stać mnie na taką willę
Na razie cztery ogony muszą mi wystarczyć. Jesli bym mogła i bym miała taka możliwość to i pewnie bym ich trochę przygarnęła ale nie stać mnie na to terazmajulina pisze:Spinka, a ile łapek szczurzych przyjmiesz pod swój dach jeszcze?
To ja dziękuję, że mi tak tanio puściłaś, bo inaczej pewnie bym się nie zdecydowała z wiadomych Tobie względów...więc Dorloc też dzięki Tobie że ją odemnie kupiłaś
Też mi się tak wydajeA to się z Dakoty diabełek mały zrobił... A może ona woli być z człowiekami, niż ze szczurami
No to jej wyszło...normalnie miała zamknięte oczy i na tzw "śpiocha" zwlokła sie na sam dół by oddać się przyjemności w kupkowaniu