[Lublin] Zamówienie z Zooplus.
Moderator: Junior Moderator
- Lilien
- Numer GG: 8356274
[Lublin] Zamówienie z Zooplus.
Mam zamiar niedługo robić zamówienie w zooplus.pl. Gdyby byli chętni na wspólne zamówienie, zapraszam 

Re: [Lublin] Zamówienie z Zooplus.
może ja się skuszę  nie wiem jeszcze na pewno, ale jak będziesz zamawiała to daj znać, może będę chętna na trochę żarełka
 nie wiem jeszcze na pewno, ale jak będziesz zamawiała to daj znać, może będę chętna na trochę żarełka 

nie wiem jeszcze na pewno, ale jak będziesz zamawiała to daj znać, może będę chętna na trochę żarełka
- Lilien
Zamówienie będę składała w przyszłym tygodniu, tak myśle w okolicach wtorku lub środy. Sama mam "troche" rzeczy do kupienia    W każdym razie masz sporo czasu do namysłu
 W każdym razie masz sporo czasu do namysłu 

okej, będę się odzywać 

Odnowie wątek  Może ktoś z Lublina byłby chętny zamówić coś? Nie spieszy mi się, na razie szukam chętnych
 Może ktoś z Lublina byłby chętny zamówić coś? Nie spieszy mi się, na razie szukam chętnych 

Może ktoś z Lublina byłby chętny zamówić coś? Nie spieszy mi się, na razie szukam chętnych
Ja może będę chętna, ale jeszcze popatrzę na ceny  Bo nie wiem czy nie opłąca mi się bardziej kupić w sklepie zoologicznym (mam zamiar wzbogacić się o jakieś przysmaki dla królika
 Bo nie wiem czy nie opłąca mi się bardziej kupić w sklepie zoologicznym (mam zamiar wzbogacić się o jakieś przysmaki dla królika  ) )
) )

Bo nie wiem czy nie opłąca mi się bardziej kupić w sklepie zoologicznym (mam zamiar wzbogacić się o jakieś przysmaki dla królika
 Bo nie wiem czy nie opłąca mi się bardziej kupić w sklepie zoologicznym (mam zamiar wzbogacić się o jakieś przysmaki dla królika  ) )
) )Re: [Lublin] Zamówienie z Zooplus.
Jednak nie, bardziej opłaca mi si kupić w zoologiku 

Znów?Lilien pisze:My być może będziemy znowu coś zamawiać, ale to jeszcze troche
 nie mów że już zjadły te 2,5 kg karmy?
 nie mów że już zjadły te 2,5 kg karmy?  bo u mnie dopiero 1/4 poszła
 bo u mnie dopiero 1/4 poszła 
Tak to fakt, gdybym miała 2,5 kg VL Rat Nature to chyba przez całe swoje życie by tego nie zmęczyłyLilien pisze:Jeszcze nie, ale ta karma znika zastraszająco szybko

- Lilien
A jednak chyba zdecydujemy się na drugi worek karmy, tak na "zaś" póki jeszcze są fundusze 

Ja tez kupuje na dniach w zooplusie 
Swoja drogą moze jest ktos chetny na Time Rattime 5 kg podzielic na dwie osoby czyli po 2,5 kg, bo wtedy wychodzi 1/3 taniej za kg czyli za 2,5 kg placimy 27,40 zamiast 39 zl.
no i ja moim nie chce moim szczurom kupowac za pierwszym razem az 5kg.

Swoja drogą moze jest ktos chetny na Time Rattime 5 kg podzielic na dwie osoby czyli po 2,5 kg, bo wtedy wychodzi 1/3 taniej za kg czyli za 2,5 kg placimy 27,40 zamiast 39 zl.
no i ja moim nie chce moim szczurom kupowac za pierwszym razem az 5kg.

Viktorek ♥ Fabian
Ja na razie się wstrzymuję. Nie mam chwilowo pieniędzy a szczuraski jeszcze jedzenia mają.

Hej! Za jakieś 2 tyg (około 25 lutego) będę zamawiała jedzonka dla dziewczyn. Jest ktoś jeszcze chętny na coś ze strony?